O hâlde anlayamazsınız. Ben de anakartı aldım 6 ay falan oldu ama sistem hazır olmadığından test etmedim. Sorunlu ise aldığım yere bildiririm.
he hoam bide benim psu şei vardı ya ben onu kısa devre aptırarak çalıştırdım 21 db de çalışıo baa sağlıklıDediğimin aynısını diyorum. Sorun çıkarsa (büyük ihtimalle çıkmaz) bu markanın kötülüğü yada modelin kötülüğü değil alabileceğiniz her üründe olduğu kadar sorun çıkma ihtimali var.
6 ay sonra bildirsem sorun çıkarmıO hâlde anlayamazsınız. Ben de anakartı aldım 6 ay falan oldu ama sistem hazır olmadığından test etmedim. Sorunlu ise aldığım yere bildiririm.
ah be hocam bu günde sana yyakalımBenim PSU da bozuk geldi mesela her şey şans işi.
Hocam mesela 2 anakart arasındaki farklardan bahsedersek birinde 2 ram yuvası var diğerinde 4 biri 3600 MHz destekliyor biri 3600 bunlar gözle görülür farkları bence biraz daha eklenince b550 fiyatı oluyor size kalmış 100 TL için bunları alabilirsiniz yoksa b450 anakartla bu kadar para verilmez de diyebilirsiniz.Size kalmış.6 ay sonra bildirsem sorun çıkarmı
hoamlar ben yanlış sayymışım patayyı 1460 tlm varmışHocam mesela 2 anakart arasındaki farklardan bahsedersek birinde 2 ram yuvası var diğerinde 4 biri 3600 MHz destekliyor biri 3600 bunlar gözle görülür farkları bence biraz daha eklenince b550 fiyatı oluyor size kalmış 100 TL için bunları alabilirsiniz yoksa b450 anakartla bu kadar para verilmez de diyebilirsiniz.Size kalmış.
O para ile indirimlerden B550 anakart bile alınabilir ama tüm parayı anakarta yatırmak istemiyorsanız B550 ye gerek yok.ama genede hepsini anakarta yatırmak istemiom
sonradan pişman olmam demi ya..O para ile indirimlerden B550 anakart bile alınabilir ama tüm parayı anakarta yatırmak istemiyorsanız B550 ye gerek yok.
ekran kartı. işlemci. soğutucu .m2. ram.Hocam Ana karttan başka ne eksiğiniz var şuanda ?
Pişman olacağınız tek ihtimal siz aldıktan 1-2 gün sonra 1100TL ye B550 anakart indirimi olması olur.sonradan pişman olmam demi ya..
Geçen vardı da zaten ama en giriş model b550 soğutucusu bile yoktu.Pişman olacağınız tek ihtimal siz aldıktan 1-2 gün sonra 1100TL ye B550 anakart indirimi olması olur.
Top. Bütçeniz nedir ?ekran kartı. işlemci. soğutucu .m2. ram.
Alınmaz.
1.5 hafta önce 1100 liraydı ve bence kötü bir model.
hocam ama PCI Express 3.0 o anakart sanırımbende şuan 1100 tl var s2h alıcam