Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Teşekkürler. Adını hak eden indirimler oluyor bomba gibi.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,266
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Kazanan arkadaşları gönülden tebrik ederim, Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanma dileği ile inşallah daha iyi şeyler hep sizin olur gençler. :D :D

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Yedeklerde yerimizi aldık. Olayın yedeklere kalacağını pek sanmıyorum ama indirim bomba gibi yapacak bir şey yok. Attık tabureyi bekliyoruz

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Rica ederim İbrahim. İyi günlerde kullanın.
Hocam gelbura.com acaba lite modeli için 100 200 liralik bir indirim yapabilir mi sorsanız geçenlerde 100 lira daha düşük fiyata satılmıştı belki bi şans indirim yaparlar bizde alırız

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Kod gelmedi mi hocam gün bitmeden verseydik belki kargoya verilirdi :D
Bekleyeceğiz ya sorun değil eninde sonunda alalım da ne zaman geliyorsa gelsin. Ama bu gece verirsek en geç güzel olur cumaya kadar gelme ihtimali olur pazartesiye kalmasın gelene kadar ölürüm heyecandan :D

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Bekleyeceğiz ya sorun değil eninde sonunda alalım da ne zaman geliyorsa gelsin. Ama bu gece verirsek en geç güzel olur cumaya kadar gelme ihtimali olur pazartesiye kalmasın gelene kadar ölürüm heyecandan :D
Ben şimdiden heyecan yaptım şimdi versem yarın elimde olsun isterim :D

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Ben şimdiden heyecan yaptım şimdi versem yarın elimde olsun isterim :D
1678717326588.png
Benim soğutucu daha gelirken kapımda kırıldı bile diye yorumladım
geçen kitap almıştım adam merdivenleri çıkmadan fırlattı kapının önüne oha napıyon dedim adama yüzüme bakmadan geri döndü aras kargoydu galiba

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Ekli dosyayı görüntüle 16897
Benim soğutucu daha gelirken kapımda kırıldı bile diye yorumladım
geçen kitap almıştım adam merdivenleri çıkmadan fırlattı kapının önüne oha napıyon dedim adama yüzüme bakmadan geri döndü aras kargoydu galiba
Sorun yok kankam benlik, ben bekleyemediğim için şubeye geldiği anda arıyorum gidip şubeden alıyorum :D

Kargonun ne olduğu fark etmez

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Valla beyaz olursa çok iyi olur, kasa beyaz benim çok hoş oturur içine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri