Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gbariscil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Evet kazanamadığıma göre gideyim bari frisby p6 soğutucu alayım :D

Gbariscil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Parayı çöpe atmak diye buna denir :D
öyle deme ryzen 5 5600de 3-4 kere kullandım o fanı :D 4.4ghz stress testinde 67 dereceyi geçmiyordu ryzen 7 5700x üzerindede kullanmıştım 4.6ghzde stress testi yine 70-75 bandında falandı sanırım

Sayko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Geçen koltuk çıkmıştı ama kodu ihtiyacım olmadığı için başka birine verdim guruptan şimdi sogutucuya ihtiyacım var ama malesef oda bize denk gelmedi kısmet iste

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
öyle deme ryzen 5 5600de 3-4 kere kullandım o fanı :D 4.4ghz stress testinde 67 dereceyi geçmiyordu ryzen 7 5700x üzerindede kullanmıştım 4.6ghzde stress testi yine 70-75 bandında falandı sanırım
Soğutma olarak fazla fanın ve bakır borunun avantajı var ama kullanım ömrü ve kalitesi şüpheli ürünlerden sayılabilir.

xfxCnaer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kullanmicak olan varsa alabilirm suan cok fazla ihtiyacim var cpu fani almak icin

Gbariscil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Soğutma olarak fazla fanın ve bakır borunun avantajı var ama kullanım ömrü ve kalitesi şüpheli ürünlerden sayılabilir.
Yani haklısınız marka ve malzeme kalitesi açısından ne kadar ömürlük olabilir orası tabi ki tartışılabilir. Şuan bütçeden kısabilmek için birşeylerden kısa süreliğine feda etmem gerekiyor ilerleyen dönemlerde bütçe artırıp artık kaliteli bir sıvı soğutucu almaya odaklanırım.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Pc Hocası ve çalışan ve bu konularda yardımcı olanlara teşekkür ederim. Ben ilkine katılmadım koltuk ihtiyacım çok elzem değildi ama olsa güzel olurdu maliyeti bana yüksekti. Bu soğutucu ise tam fiyat olarak alabileceğim durumda güzel oldu kodu bekliyor olacağım daha gelmedi. Ssd ile güç kaynağı ihtiyacım yok o yüzden ona katılmayacağım zaten para da yok :).

Not: Pc hocası tron aldım diyen arkadaşlar, 5600 işlemci ile satışa çıkan kasada, işlemci yanacak bana soğutucu lazım gibi mesajlar atmayın o sisteme zarar geleceği bilinse o şekilde toplanıp satılmaz. 5600 stok soğutucuyla da, ucuz yollu 4 bakır borulu tek fanlı soğutucu ile de, gayet güzel sıkıntısız çalışır merak etmeyin. Ben de tam Çin işi 4bakır borulu tek fanlı var gayet güzel Çin işi ucuz macunla çalışıyor. 5600 öyle aman aman ısınacak bir işlemci değil.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Pc Hocası ve çalışan ve bu konularda yardımcı olanlara teşekkür ederim. Ben ilkine katılmadım koltuk ihtiyacım çok elzem değildi ama olsa güzel olurdu maliyeti bana yüksekti. Bu soğutucu ise tam fiyat olarak alabileceğim durumda güzel oldu kodu bekliyor olacağım daha gelmedi. Ssd ile güç kaynağı ihtiyacım yok o yüzden ona katılmayacağım zaten para da yok :).

Not: Pc hocası tron aldım diyen arkadaşlar, 5600 işlemci ile satışa çıkan kasada, işlemci yanacak bana soğutucu lazım gibi mesajlar atmayın o sisteme zarar geleceği bilinse o şekilde toplanıp satılmaz. 5600 stok soğutucuyla da, ucuz yollu 4 bakır borulu tek fanlı soğutucu ile de, gayet güzel sıkıntısız çalışır merak etmeyin. Ben de tam Çin işi 4bakır borulu tek fanlı var gayet güzel Çin işi ucuz macunla çalışıyor. 5600 öyle aman aman ısınacak bir işlemci değil.
Kasa iyi olsa bile stok fanla ısınabiliyor. Tron sistemde 80 dereceleri rahat şekilde görebilir. 700-800TL İle kule tipi almak yerine hazır fırsat varken sıvı soğutma tercih etmek de mantıklı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri