- Tepki
- 4,969
Tahmini öyle olur dostumSabah uyanınca alırım artık bu gece dağıtılır umarım.
Tahmini öyle olur dostumSabah uyanınca alırım artık bu gece dağıtılır umarım.
Not olarak LGA 1700 desteği olduğunu belirtmişaynı işlemciyi bende kullanıyorum ancak 1700 pin desteği yok sanırım burda
Tahmini öyle olur dostum
Akşam üstüne artıkSabah ola hayrola umarım herkese gönlüne göre verir yaradan. İyi geceler arkadaşlar
Sonra alsatcılar cogalirBence herkese yapılsın yok satar çünkü bekleyen çok kişi var ryzen 7 5800x 3d kullanıyorum tek i yetmiyor bazen
O fiyata satılsa stok kalır mı sence. Bu seferde stoklar nasıl 10 saniyede tükendi dersiniz. Yine alsatcilar kazanır.Bence herkese yapılsın yok satar çünkü bekleyen çok kişi var ryzen 7 5800x 3d kullanıyorum tek i yetmiyor bazen
bilgim yok ama @yunusx36 veya @Çağdaş Işık bilgisi olabilirHocam ben mi yanlış gördüm yoksa bu fanların bağlantısı direk sata güc girişinden mı bağlanıyor yada pompanın güç kısmımı bu şekilde ?. İki fan girişi 2in 1 out şeklinde CPU Fan portuna mı takılıyor ?
Ne ara geldi laHocam ben mi yanlış gördüm yoksa bu fanların bağlantısı direk sata güc girişinden mı bağlanıyor yada pompanın güç kısmımı bu şekilde ?. İki fan girişi 2in 1 out şeklinde CPU Fan portuna mı takılıyor ?
Ön hazırlık yapıyorum hocam ona göre ekstra bir converter çevirici kablo almam gerekecekmi diye bakıyorum. hocam fotografı başka bir yerden aldım. Firma ümraniyede gider alırdımda 1 küsür saatimi alır elden.Ne ara geldi la
eğer dün gece sipariş etseydim bugün 12.30 da benimde kapımdaydıNe ara geldi la
kasa modelinize uyucak mı 240mmÖn hazırlık yapıyorum hocam ona göre ekstra bir converter çevirici kablo almam gerekecekmi diye bakıyorum. hocam fotografı başka bir yerden aldım. Firma ümraniyede gider alırdımda 1 küsür saatimi alır elden.
Evet üst kısım 240mm desteği bulunuyor. Ön kısıma 360 bile olur diye tahmin ediyorum.eğer dün gece sipariş etseydim bugün 12.30 da benimde kapımdaydı
kasa modelinize uyucak mı 240mm
Eğer anakartta pompa için özelleştirilmiş fan giriş yoksa oradaki sata güç kablosu ile psu ya bağlanır. Fanlar zaten belli, y kablo ile direk cpu fana takılır. Standart montaj bu şekilde olur genelde.Hocam ben mi yanlış gördüm yoksa bu fanların bağlantısı direk sata güc girişinden mı bağlanıyor yada pompanın güç kısmımı bu şekilde ?. İki fan girişi 2in 1 out şeklinde CPU Fan portuna mı takılıyor ?
Anladım hocam. Yine CPU portuna bağladığım için Sıcaklığa göre Fan devri değişecektedir değil mi ?. Corshair H100 de anakart da pump port olmadığında led yanmıyor umarım bunda yanarEğer anakartta pompa için özelleştirilmiş fan giriş yoksa oradaki sata güç kablosu ile psu ya bağlanır. Fanlar zaten belli, y kablo ile direk cpu fana takılır. Standart montaj bu şekilde olur genelde.