hocam yedeklere kodlar nasıl verilecek bilgi verir misiniz. yedeklerde kalmışımSıvı soğutmayı alan arkadaşlarıma bu şekilde kit ve 10.5 w/mk'lık termal macun da ayarladı Gelbura arkadaşlar. Hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 17021
hocam yedeklere kodlar nasıl verilecek bilgi verir misiniz. yedeklerde kalmışımSıvı soğutmayı alan arkadaşlarıma bu şekilde kit ve 10.5 w/mk'lık termal macun da ayarladı Gelbura arkadaşlar. Hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 17021
Yüksek ihtimalle seçilen ilkler arasında kullanmayan olursa sırayla yedeklere iletilir.hocam yedeklere kodlar nasıl verilecek bilgi verir misiniz. yedeklerde kalmışım![]()
17sinde ekstre k.kartı ekstrem kesiliyor geç kalmazsam bence alicam inşallah hayırlı olsun.Benim bebeğim geldi arkadaşlar açmaya kiyamiyorum
Hayırlı olsun hocamBenim bebeğim geldi arkadaşlar açmaya kiyamiyorum
Kod geldi mı 17 son tarih diye biliyorum17sinde ekstre k.kartı ekstrem kesiliyor geç kalmazsam bence alicam inşallah hayırlı olsun.
Çok cool gözüküyorBenim bebeğim geldi arkadaşlar açmaya kiyamiyorum
Kod geldi fakat ben k.karti ekstre kesimi bekliyorumKod geldi mı 17 son tarih diye biliyorum
Taner hocayla konuşabilirsin sana 1 gun daha süre verebilir o zaman @OceanLaBKod geldi fakat ben k.karti ekstre kesimi bekliyorum![]()
Valla öyle bir şans varmı bilmiyorum ama mükemmel olur çok mutlu olurum bı yazalim bakalımTaner hocayla konuşabilirsin sana 1 gun daha süre verebilir o zaman @OceanLaB
17sinde ekstre k.kartı ekstrem kesiliyor geç kalmazsam bence alicam inşallah hayırlı olsun.
Sağol hocam teşekkür ederimHayırlı olsun hocam
Bilgisayarıma eklenti yapacağım ve bir dakika düşüneceğimBen sanırım bunun montajını yapamicam ilk defa sıvı soğutma kullancam o yüzden rafa şimdilik kaldırıyorum
Bende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsamBilgisayarıma eklenti yapacağım ve bir dakika düşüneceğimHocam ürün eve geldi iş bitsinde gitsin diye saat sayıyorum .d
Bende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsamkeşke Türk biri bunun montajı nasıl yapılır video çeksede amd için yapsam
![]()
İntel olsaydı yardımcı olurdum hocamBende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsamkeşke Türk biri bunun montajı nasıl yapılır video çeksede amd için yapsam
![]()
Bende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsamkeşke Türk biri bunun montajı nasıl yapılır video çeksede amd için yapsam
![]()
Aç eskitBenim bebeğim geldi arkadaşlar açmaya kiyamiyorum