Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcKoliq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olacağını sanmıyorum ama bende bir umut kullanmayan olursa koda talibim arkadaşlar. Hiç ihtimal vermemiştim ama başka türlü alamayacağımdan umut fakirin ekmeği diye konuya geri döndüm.
Saygılarla

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Başlığa müsait olup yazamadım , eline koluna sağlık Taner. Bu uygulamayı lütfen devam ettir , biliyosun ki geçen yıl da katılıma bakmadan devam et bu uygulamaya demiştim . Hep destek tam destek bu konuda. Çok başarılı iş . Nihai değerlendirmeyi lütfen geçmişte konuştuğumuz şekilde mesajdan bağımsız nitelik olarak bakman taraftarıyım. Eline sağlık çok güzel indirimdi.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Benim bebeğim geldi arkadaşlar açmaya kiyamiyorum

Ekli dosyalar

• DF73A15E-C3D7-4C12-8C83-4E042FDEF19B.jpeg
    DF73A15E-C3D7-4C12-8C83-4E042FDEF19B.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 18

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Ben sanırım bunun montajını yapamicam ilk defa sıvı soğutma kullancam o yüzden rafa şimdilik kaldırıyorum

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Bilgisayarıma eklenti yapacağım ve bir dakika düşüneceğim :D Hocam ürün eve geldi iş bitsinde gitsin diye saat sayıyorum .d
Bende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsam 😁 keşke Türk biri bunun montajı nasıl yapılır video çeksede amd için yapsam 😁

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Bende düşünmüyorum normal de ama çok tehlikeli gibi duruyor ilk defa sıvı soğutma bağlantısı yapıcam ya yanlış yaparsam 😁 keşke Türk biri bunun montajı nasıl yapılır video çeksede amd için yapsam 😁

Buyrun hocamm.

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
İntel olsaydı yardımcı olurdum hocam

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri