Sağa sola oynatmadan çekin, anakarta geçen yerleri de önden bir görsem direk çekmek mi gerekir yoksa bastırıp geçirilin şekilde mi onu anlasam daha net söyleyeceğimkendini atmıyor ancak çekiyorum şimdi
Sağa sola oynatmadan çekin, anakarta geçen yerleri de önden bir görsem direk çekmek mi gerekir yoksa bastırıp geçirilin şekilde mi onu anlasam daha net söyleyeceğimkendini atmıyor ancak çekiyorum şimdi
dediğiniz pin bu değil miSağa sola oynatmadan çekin, anakarta geçen yerleri de önden bir görsem direk çekmek mi gerekir yoksa bastırıp geçirilin şekilde mi onu anlasam daha net söyleyeceğim
Hem mandallı kilit sistemi var, hemde geçme mevcut. Mandal açmayı anlattım. Ama geçme için biraz daha yakın resim lazım.dediğiniz pin bu değil mi
ona basınca çıkar belkidediğiniz pin bu değil mi
büyük ihtimalle öyle onu tutan bişey varona basınca çıkar belki
İkinci resimdeki geçme yuvasının iç kısmı çekince çıkıyor mu ?dediğiniz pin bu değil mi
pini itince o yuva oynuyor ordan ayırabilirsem çıkacak büyük ihtimalleİkinci resimdeki geçme yuvasının iç kısmı çekince çıkıyor mu ?
Pini itmek değilde, çekmek gerekiyor ya da çevirmek, o geçme kısmını boşa çıkaracakpini itince o yuva oynuyor ordan ayırabilirsem çıkacak büyük ihtimalle
dönecek yer yok çekince de yıva kırılabilir itip döndürsem olur mu acabaPini itmek değilde, çekmek gerekiyor ya da çevirmek, o geçme kısmını boşa çıkaracak
başardım sonunda kral işlemciyi neyle temizlemem mantıklı olur macununuPini itmek değilde, çekmek gerekiyor ya da çevirmek, o geçme kısmını boşa çıkaracak
üstünde macun kalmamış zatendönecek yer yok çekince de yıva kırılabilir itip döndürsem olur mu acaba
başardım sonunda kral işlemciyi neyle temizlemem mantıklı olur macununu
Bu şekilde sökülmesi iyi olmuş, aynı soğutucuyu kullanacaksanız, direk mandal montaj yaparsınız. İlk önce mandalsız yeri takın, sonra mandallıyı bastırarak takın. Kuru peçete ile silin, yalnız tozları iyi temizleyin epey kirlenmiş.dönecek yer yok çekince de yıva kırılabilir itip döndürsem olur mu acaba
başardım sonunda kral işlemciyi neyle temizlemem mantıklı olur macununu