Marvel'da Hangisi Güçlü?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Boş yapıyorsun yapma ! (Arkadaşım kendisi yanlış anlamayın)
Arkadaşınız bile olsa herkese açık bir ortamda sert sözler söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Lütfen yorum yazarken nerede yorum yazdığınızı göz önüne alarak yorum yapın. Anlayışınız için teşekkürler, iyi tartışmalar...

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bilmiyorum belki çizgi romanlarda vs. MCU dan tanıdığımız Thor daha güçlüdür ama sadece MCU izleyeni olarak Thor bana göre başından kaybediyor bu ikisi ile karşılaştırılınca
Bencede öyle. "Thor wandadan güçlü" cümlesini kuranlara neden sorduğunda sana sadece "o koskoca tanrı" diyenler var. Veya thanosa balta sapladı diyenler vs.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Dr. Strange olasılıkları görebildiği için Dr.Strange her türlü yer kazanma olasılığını bulup dövüşü ona göre yönlendirir ve kazanır. Yanlış düşünüyorsam söyleyin.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dr. Strange olasılıkları görebildiği için Dr.Strange her türlü yer kazanma olasılığını bulup dövüşü ona göre yönlendirir ve kazanır. Yanlış düşünüyorsam söyleyin.
Hocam o olasılıklari görüyor olan bize oluyor, beynimiz yanıyor son filmde duman etti :D Marvel bug buldu artık canı ne isterse strange servis eder :)

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu tür konular için çok fazla alternatif var işin içinden çıkamayız.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bencede öyle. "Thor wandadan güçlü" cümlesini kuranlara neden sorduğunda sana sadece "o koskoca tanrı" diyenler var. Veya thanosa balta sapladı diyenler vs.
sonuç dünyanın yarısı yok oldu 1 tane daha film yaptılar acı çektirmek yerine sapla kafasına iq 0 vallaya
evet doğru zaten son film in after credits'te gerçek Doktor değişik abiyi görüyoruz.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
sonuç dünyanın yarısı yok oldu 1 tane daha film yaptılar acı çektirmek yerine sapla kafasına iq 0 vallaya

evet doğru zaten son film in after credits'te gerçek Doktor değişik abiyi görüyoruz.
Aslında thanosmu avengermi haklıydı bilemiyorum. Halâ arada kalıyorum.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bu tür konular için çok fazla alternatif var işin içinden çıkamayız.
Arkadaşada yazdım aynısını aslında pek bir alternatif yok zaman ile oynayabilen her türlü kazanır. Örnek veriyorum ikisi arasında dövüş başladı Dr. Strange zamanı ileri alır ve rakibinin bir şekilde başkası tarafından bile olsa öldüğü zamana gider her türlü win yani. :)

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Arkadaşada yazdım aynısını aslında pek bir alternatif yok zaman ile oynayabilen her türlü kazanır. Örnek veriyorum ikisi arasında dövüş başladı Dr. Strange zamanı ileri alır ve rakibinin bir şekilde başkası tarafından bile olsa öldüğü zamana gider her türlü win yani. :)
Tabi zaman taşı halâ ondaysa.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yani zaman ile oynayabilen birisi her türlü kazanır bence.
Son filmde biraz o konunun üstüne gittiler aslında farklı evrenlerde lakin orjinal bize sunulan evrendekini farklı tanıtıyorlar sanki. Demek istediğim strangein zaman yeteneği ucu açık şekilde kaldı, o riskli şu mümkün diğeri yasak farklı şekillerde biçimlendiriyorlar

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ama düşünsenize en değer verdiğiniz insan gözünüzün önünde toz oluyor ve söylediği söz "ölmek istemiyorum bay stark" .
Bizim ülkede muhtemelen son söz küfür olurdu ama olsun hocam :D şöyle bir düşününce insanı cezbediyor yaşanabilir dünya bilemedim münazara konusu çıkar burdan :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri