Greewe hocama katılıyorum onun dini beni ilgilendirmez ben benim için ve vatanım için ne yaptığına bakarımOlmasi gereken oluyor hocam terore destek verene batiya sirtini dayiyana dini gorusu zayif olana oymu. Vercez
Greewe hocama katılıyorum onun dini beni ilgilendirmez ben benim için ve vatanım için ne yaptığına bakarımOlmasi gereken oluyor hocam terore destek verene batiya sirtini dayiyana dini gorusu zayif olana oymu. Vercez
Artık hepimizin bildiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözünü bırakayım;Greewe hocama katılıyorum onun dini beni ilgilendirmez ben benim için ve vatanım için ne yaptığına bakarım
davamızdan vazgeçmeyiz(?)Muharreme Oy verenlerin akıl sağlığı yerinde değil sanırım adam adaylıktan çekilmiş sen hala Muharreme veriyon ne saçma iş (yurt dışı seçmenler hariç)
Yapmayın hocam ya neresi muhalefet daha iyi.İsteriz evet sinan oğan fakat kazanabilecek mi? Hayır.
O zaman neden İktidara gitsin en azından muhalefet daha iyi.
Hocam iktidar mı devam etsin?Yapmayın hocam ya neresi muhalefet daha iyi.
CHP ye PKK ya HDP ye zırnık oy vermeyiz biz terör konusunda çok netizİsteriz evet sinan oğan fakat kazanabilecek mi? Hayır.
Asla ama asla k.k ye HDP ye PKK ya oy vermemİsteriz evet sinan oğan fakat kazanabilecek mi? Hayır.
hocam herkesin kararına saygı duyarım ama hdp pkk bundan önce o parti ile ortaktı (hdp yi bende sevmem)CHP ye PKK ya HDP ye zırnık oy vermeyiz biz terör konusunda çok netiz
Hocam diğer tarafda ise hüdapar var. Bu durum iktidara yarıyorCHP ye PKK ya HDP ye zırnık oy vermeyiz biz terör konusunda çok netiz
AA denilen oluşumun verilerini takip ederseniz böyle olması normal.Ekli dosyayı görüntüle 21058
seçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu
ona bakılırsa hocamında dediği gibi karşıda da hp varCHP ye PKK ya HDP ye zırnık oy vermeyiz biz terör konusunda çok netiz
Asla ama asla k.k ye HDP ye PKK ya oy vermem
Hüda par yüzünden ikinci tura Kalıyor zaten yoksa belki kıl payı alırdı o da kıl payı şimdi ikinci tura KalıyorHocam diğer tarafda ise hüdapar var. Bu durum iktidara yarıyor
Kesinlikle devam etmeli, şuanda bir eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Şahsen herkesin durumu iyi, ayrıca chpye verilen her oy Mehmetçiğe bir mermidir.Hocam iktidar mı devam etsin?
Gider Hizbullaha verirsin dostumCHP ye PKK ya HDP ye zırnık oy vermeyiz biz terör konusunda çok netiz
Asla ama asla k.k ye HDP ye PKK ya oy vermem
Hüdapar 2018de de vardı bir sıkıntısını hissettin mi?ona bakılırsa hocamında dediği gibi karşıda da hp var
Hocam k.k imamoğlu mansur yavaş gibi isimlerin açıklamalarına göre önde olduklarını söylüyorlarŞuan veriler çok karışık :/