Herkese merhabalar, foruma yeni üye oldum fazla inceleme şansım da olmadı o yüzden bir yanlışlık bir hata yaparsam affola.
Ben yaklaşık 6 ay kadar önce bazı malzemeleri sıfır bazıları ikinci el, kendimce ekonomik bir pc topladım. Ama son 1 aydır oyundayken reset atıyor, normal kullanımda hiç bir sıkıntısı yok. İlk olarak CPU ısılarına baktım, 100 derecelerdeydi. Daha sonra termal macunu yenileyip format attım, 80-90 derecelere indi, ilk 3 4 oyun bir problem yoktu fakat tekrarlamaya başladı ayn sıkıntı. Bu arada oynadığım oyun cs go ve artık pubg lite'a girmeye calıştım fakat aynı sorun devam ediyor. Kısacası fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var, ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
Sistemim
İŞLEMCİ = Intel i5 3570 4 çekirdekli 3,4 ghz
RAM = 2 adet Kllisre Ram DDR3 4GB 1333 MHZ
ANAKART = Quadro H61-L3Y Intel H61 1155 Soket 1600MHz DDR3
EKRAN KARTI = ASUS GTX 950
HDD = SAMSUNG 500GB
PSU = Rampage 1050w 80+ Gold
Ben yaklaşık 6 ay kadar önce bazı malzemeleri sıfır bazıları ikinci el, kendimce ekonomik bir pc topladım. Ama son 1 aydır oyundayken reset atıyor, normal kullanımda hiç bir sıkıntısı yok. İlk olarak CPU ısılarına baktım, 100 derecelerdeydi. Daha sonra termal macunu yenileyip format attım, 80-90 derecelere indi, ilk 3 4 oyun bir problem yoktu fakat tekrarlamaya başladı ayn sıkıntı. Bu arada oynadığım oyun cs go ve artık pubg lite'a girmeye calıştım fakat aynı sorun devam ediyor. Kısacası fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var, ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
Sistemim
İŞLEMCİ = Intel i5 3570 4 çekirdekli 3,4 ghz
RAM = 2 adet Kllisre Ram DDR3 4GB 1333 MHZ
ANAKART = Quadro H61-L3Y Intel H61 1155 Soket 1600MHz DDR3
EKRAN KARTI = ASUS GTX 950
HDD = SAMSUNG 500GB
PSU = Rampage 1050w 80+ Gold