PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Arkadaşlar sistem kulaklığı görüyor müzik dinliyorum dcden sesleri duyuyorum ama Windows ve discord mikrofonu görmüyor anlamadım Messengerdan konuşmayı deniyorum sesim gidiyor

Aee's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
şimdi pc gelince direkt aç oyun yükle olmayacak mı? kurulu şekilde satın aldım
Kurulu şekilde aldın ama ekran kartı takılı olmayacak bu 1
Sistem freedos gelecek windowsu sen yüklemek zorundasın bu da 2

m.eminayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şimdi sistem kargoya verildi mi diye bakıyordum da kasa msı 100m gösteriyor videoya baktım 100r, hangisi geliyor ona göre iptal edebilirim, sıkıldım çünkü.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Şimdi sistem kargoya verildi mi diye bakıyordum da kasa msı 100m gösteriyor videoya baktım 100r, hangisi geliyor ona göre iptal edebilirim, sıkıldım çünkü.
Siparişler oluşturulduğu an 100M modeliydi zaten, videoda da 100M modeli olduğu söyleniyor yalnızca video atıldığında açıklamada yanlışlıkla 100R yazılarak hata yapılmıştı. Orada bir hata yok yani herkese 100M modeli verilecek.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Cuma günü demonte telep etmiştim aynı gün hepsi kargolandı . Şu an paketler geliyor 3 ayrı faturaya böldüler .

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.
aynı şekilde internet mağazasında hazırlandı kargo teslimati bekleniyor diyor. aklıma takılan internet mağazası diyince nereden geleceği.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri