- Tepki
- 17
Yukarıda arkadaş fotoğraf paylaşmış. Freedos olarak gelmişşimdi pc gelince direkt aç oyun yükle olmayacak mı? kurulu şekilde satın aldım
Yukarıda arkadaş fotoğraf paylaşmış. Freedos olarak gelmişşimdi pc gelince direkt aç oyun yükle olmayacak mı? kurulu şekilde satın aldım
Kurulu şekilde aldın ama ekran kartı takılı olmayacak bu 1şimdi pc gelince direkt aç oyun yükle olmayacak mı? kurulu şekilde satın aldım
Vatan ile Whatsaptan konuştuğumda sormuştum bios güncellenipte gönderiyorlarmış bizim sadece Windows kurmamız gerektiğini söyledilerKurulu hazır geldi bios guncel degil mıdır ki ? Windows 10 kursam YouTube bakıp yeterli olmazmi acaba
teşekkürler. usbden windows kur devam.Vatan ile Whatsaptan konuştuğumda sormuştum bios güncellenipte gönderiyorlarmış bizim sadece Windows kurmamız gerektiğini söylediler
USB ye windows 11 i kurdum bende sistemin gelmesini bekliyorum artıkteşekkürler. usbden windows kur devam.
w11 de sıkıntı olmuyor mu bir kaç oyunda ben şuan 10 ile devam edeceğim. aynı şekilde win10 usbde hazır bekliyorUSB ye windows 11 i kurdum bende sistemin gelmesini bekliyorum artık
Sistem yeni Windows 11 de yeni sürüm herşey yeni olsun dedimw11 de sıkıntı olmuyor mu bir kaç oyunda ben şuan 10 ile devam edeceğim. aynı şekilde win10 usbde hazır bekliyor![]()
Sistem yeni Windows 11 de yeni sürüm herşey yeni olsun dedim![]()
masaüstü hafif yavaş olur w11 de onun dışında pek bi fark olmaz pc zaten giriş seviyesi de değil.w11 de sıkıntı olmuyor mu bir kaç oyunda ben şuan 10 ile devam edeceğim. aynı şekilde win10 usbde hazır bekliyor![]()
gerçekten ben de çok sıkıldım. kafalarına göre işler yapıyorlar.Şimdi sistem kargoya verildi mi diye bakıyordum da kasa msı 100m gösteriyor videoya baktım 100r, hangisi geliyor ona göre iptal edebilirim, sıkıldım çünkü.
Videoda da 100m diyor.Şimdi sistem kargoya verildi mi diye bakıyordum da kasa msı 100m gösteriyor videoya baktım 100r, hangisi geliyor ona göre iptal edebilirim, sıkıldım çünkü.
Siparişler oluşturulduğu an 100M modeliydi zaten, videoda da 100M modeli olduğu söyleniyor yalnızca video atıldığında açıklamada yanlışlıkla 100R yazılarak hata yapılmıştı. Orada bir hata yok yani herkese 100M modeli verilecek.Şimdi sistem kargoya verildi mi diye bakıyordum da kasa msı 100m gösteriyor videoya baktım 100r, hangisi geliyor ona göre iptal edebilirim, sıkıldım çünkü.
aynı şekilde internet mağazasında hazırlandı kargo teslimati bekleniyor diyor. aklıma takılan internet mağazası diyince nereden geleceği.Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.
istanbulaynı şekilde internet mağazasında hazırlandı kargo teslimati bekleniyor diyor. aklıma takılan internet mağazası diyince nereden geleceği.