PC Hocası Forum Admin Alım Duyurusu

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Adı:
Soyadı:
Forumda ki toplam mesaj:
Forumdaki geçirilen süre:
Kendim hakkında ufak bir bilgi:
Diye hazırlayıp atardım herhalde.
Hocam mesaj, aktiflik süresi belli görülebiliyor zaten ama başvuracak kişi gün içinde foruma ne kadar vakit ayırabileceğini belirtebilir tabi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Adı:
Soyadı:
Forumda ki toplam mesaj:
Forumdaki geçirilen süre:
Kendim hakkında ufak bir bilgi:
Diye hazırlayıp atardım herhalde.
Ben 5ve6 yı yazmadım ama kullanıcı adımdan görebilirler diye düşündüm. Attığım maili düzeltemiyorum değilmi? Forumda çok aktif olduğumu belirttim ayrıntılı bir şekilde.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam mesaj, aktiflik süresi belli görülebiliyor zaten ama başvuracak kişinin gün içinde foruma ne kadar vakit ayırabileceği bilgisi verilebilir tabi.
Görülebiliyor ama yine de erkenden eğer belirli bir kriterde isteniyorsa yormamak açısından çünkü teker teker bakacaklar.

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selamlar arkadaşlar,

Forumda Uğur arkadaşımız vardı biliyorsunuz. Kendisi farklı bir iş dalına geçiş yaptığı için artık forumla ilgilenemediğinden dolayı yerine bir forum yöneticisi (Admin) alacağız. Bu arkadaşımızdan beklentimiz şu şekilde olacak;

1-) Forumla aktif şekilde ilgilenip konulara doğru ve uygun öneriler yapabilmeli.
2-) Kullanıcıları yeri geldiğinden uyarmalı, yanlış davranışta bulunanları uzaklaştırmalı ve forumun doğruluğunu korumalı.
3-) Teknik konularda destek olabilmeli. Bilmediği konularda doğruları araştırarak konulara "özgün şekilde" fikirlerini yazabilmeli.
4-) Türkçe dil kullanımı iyi olmalı. Nokta nerede konur, virgül ne zaman kullanılır, forum içeriği nasıl idare edilir bilmeli.

Bu vasıfları taşıyan arkadaşımızın başvurusunu kendisini tanıtacak şekilde ve forumdaki nicki ile birlikte [email protected] göndermesini rica ediyoruz.

PC Hocası olarak yeni admin arkadaş veya arkadaşlarımız bizden ürün desteği, ücret ve her türlü konuda yardım alacaktır. Detayları başvuran ve başvurusu onaylanan kişi ile paylaşacağız.
Abi konuyla alakasız ama çıkıcak olan 2 sistem hangi sitede çıkacak belli mi ?
:)

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Başvurdum hayırlısı bakalım herkese başarılar dilerim. :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ben 5ve6 yı yazmadım ama kullanıcı adımdan görebilirler diye düşündüm. Attığım maili düzeltemiyorum değilmi? Forumda çok aktif olduğumu belirttim ayrıntılı bir şekilde.
Teknoloji ve Bilgisayar konusunda geçmişini, ne zaman başladığını, deneyimin varsa deneyimlerini yazabilirsin. Online olabileceğin saat ve süre değerlerini ekleyebilirsin. Donanım - Yazılım - Piyasa ve ürünler hakkında ne kadar bilgilisin bunları eklemek seni tanıyabilmeleri açısından önemli olacaktır diye düşünüyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Teknoloji ve Bilgisayar konusunda geçmişini, ne zaman başladığını, deneyimin varsa deneyimlerini yazabilirsin. Online olabileceğin saat ve süre değerlerini ekleyebilirsin. Donanım - Yazılım - Piyasa ve ürünler hakkında ne kadar bilgilisin bunları eklemek seni tanıyabilmeleri açısından önemli olacaktır diye düşünüyorum.
Bende 16 yaşındayım Enes de 16 yaşında yani ne kadar geçmiş olabilir ki ? :D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Her gün vakit ayırabilsem çok isterdim başvurmayı ama işten güçten birkaç saat anca bakabiliyorum, umarım seçilecek arkadaş için de forum için de hayırlısı olur:)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Uğur hocanın kaybına üzüldüm. Umarım uğur hocadan daha donanımlı bir admin gelirde , bizde bilgilenmeye devam ederiz.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Geçmişimi belirttim , tecrübem yok denecek kadar az diye falan yazdım :D .
Aslında 40 yaşında olsanız da farketmez çünkü 40 yaşındaki adam büyük ihtimal teknolojiyle ilgilenen 15-16 yaşındaki gençten daha az şey biliyordur.Yani Tecrübe derken hayat tecrübesi olaraksa 15-16 yaşındaki biri deneyimsiz olabilir fakat teknoloji anlamında 30 yaşın altındaki kişiyle 13 yaş üstü kişi bence neredeyse aynı tecrübelidir anormal birşey olmadıktan ve ilgilendikten sonra.Fevri olmayan 20 yaşından küçük biri de bence bir forumda admin olabilir tabi bu kişiden kişi değişebilir de.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Selamlar arkadaşlar,

Forumda Uğur arkadaşımız vardı biliyorsunuz. Kendisi farklı bir iş dalına geçiş yaptığı için artık forumla ilgilenemediğinden dolayı yerine bir forum yöneticisi (Admin) alacağız. Bu arkadaşımızdan beklentimiz şu şekilde olacak;

1-) Forumla aktif şekilde ilgilenip konulara doğru ve uygun öneriler yapabilmeli.
2-) Kullanıcıları yeri geldiğinden uyarmalı, yanlış davranışta bulunanları uzaklaştırmalı ve forumun doğruluğunu korumalı.
3-) Teknik konularda destek olabilmeli. Bilmediği konularda doğruları araştırarak konulara "özgün şekilde" fikirlerini yazabilmeli.
4-) Türkçe dil kullanımı iyi olmalı. Nokta nerede konur, virgül ne zaman kullanılır, forum içeriği nasıl idare edilir bilmeli.

Bu vasıfları taşıyan arkadaşımızın başvurusunu kendisini tanıtacak şekilde ve forumdaki nicki ile birlikte [email protected] göndermesini rica ediyoruz.

PC Hocası olarak yeni admin arkadaş veya arkadaşlarımız bizden ürün desteği, ücret ve her türlü konuda yardım alacaktır. Detayları başvuran ve başvurusu onaylanan kişi ile paylaşacağız.
Uğur hocanın gitmesine üzüldüm seçilecek adminede şimdiden hayırlı olsun

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Aslında 40 yaşında olsanız da farketmez çünkü 40 yaşındaki adam büyük ihtimal teknolojiyle ilgilenen 15-16 yaşındaki gençten daha az şey biliyordur.Yani Tecrübe derken hayat tecrübesi olaraksa 15-16 yaşındaki biri deneyimsiz olabilir fakat teknoloji anlamında 30 yaşın altındaki kişiyle 13 yaş üstü kişi bence neredeyse aynı tecrübelidir anormal birşey olmadıktan ve ilgilendikten sonra.Fevri olmayan 20 yaşından küçük biri de bence bir forumda admin olabilir tabi bu kişiden kişi değişebilir de.
Ben 36 yasindayim ama gayet ilgili ve bilgili oldugumu dusunuyorum :D bu sektoru sevmekle alakali bi sey bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri