- Tepki
- 889
- Konu Sahibi
Bakın performax psu dandik anakartla yani bir şeylerden kısarak gelir o ayrı konu ama şu an çok zor.6600 lı sistemler 10k ya gelebilir normal fiyatları 12k civarı zaten.
Bakın performax psu dandik anakartla yani bir şeylerden kısarak gelir o ayrı konu ama şu an çok zor.6600 lı sistemler 10k ya gelebilir normal fiyatları 12k civarı zaten.
Hocam hadi 6600 lü sistemler 13k olsun. Taner hoca bunu 10k ya çıkaramazmı ? İmkansız değil bence abartmaya gerek yok 10k ya şuan yapsalar yapılır .Bakın performax psu dandik anakartla yani bir şeylerden kısarak gelir o ayrı konu ama şu an çok zor.
Sizce banami sadece pek fp gelmediRX 6750 XT ve R5 5600 li bir sistem bence piyasaya göre iyi fiyat.
https://www.incehesap.com/skygate-r...casi&utm_term=20.08.2022-hazir-sistem-projesi
Nasıl olsaydı fp olurdu mesela?Sizce banami sadece pek fp gelmedi
Pov: Piyasa fiyatından dolardan ekonomiden parça sıkıntısından haberim yoktur.Sizce banami sadece pek fp gelmedi
Tavrın doğru değil dostum . Tam 8 gün önce 16.700 TL idi muadili sistem . 6700 lüsü de 16 k idi.Nasıl olsaydı fp olurdu mesela?
100 stokla çıkarır,dandik parçayla çıkarır,ekran kartını yüksek tutup diğerlerini düşük seviye çıkarır ama başka türlü zor bence.Hocam hadi 6600 lü sistemler 13k olsun. Taner hoca bunu 10k ya çıkaramazmı ? İmkansız değil bence abartmaya gerek yok 10k ya şuan yapsalar yapılır .
Evet 15k çıksa daha iyi olabilirdi. Birazdaha F/p diyebilirdik. Dediğiniz gibi bu sistem 16k civarıydı 1 hafta önce falan. Ama kullanılan asus bileşenleri falan göz ardı etmeyelim.Tavrın doğru değil dostum . Tam 8 gün önce 16.700 TL idi muadili sistem . 6700 lüsü de 16 k idi.
Hocaya teşekkür etmek ayrı , eleştirebilmek ayrı .
Sizce kaliteli bileşenli 6600 ü kaça çıkarılır?100 stokla çıkarır,dandik parçayla çıkarır,ekran kartını yüksek tutup diğerlerini düşük seviye çıkarır ama başka türlü zor bence.
Etmeyelim , 6700 lü sistem geçen hafta 14.200 e geliyordu . Geçen haftadan bu haftaya döviz %20 artmadı . Eleştirebilmek güzeldirEvet 15k çıksa daha iyi olabilirdi. Birazdaha F/p diyebilirdik. Dediğiniz gibi bu sistem 16k civarıydı 1 hafta önce falan. Ama kullanılan asus bileşenleri falan göz ardı etmeyelim.
Yalnız terslemek amacıyla değil. Gerçekten merak ettiğim için sordum.Tavrın doğru değil dostum . Tam 8 gün önce 16.700 TL idi muadili sistem . 6700 lüsü de 16 k idi.
Hocaya teşekkür etmek ayrı , eleştirebilmek ayrı .
Bu sistemi boşverelim önümüzdeki 3060 a bakalım biz. İşin içinden çıkamayız yoksa. 3060 lı sistemde 14k dan fazla gelmez inşallahEtmeyelim , 6700 lü sistem geçen hafta 14.200 e geliyordu . Geçen haftadan bu haftaya döviz %20 artmadı . Eleştirebilmek güzeldir![]()
Tamam o zaman sorun yok , aynı mesajı sürekli üsteleyince öyle anlaşılmıyor sosyal ortam tabiki olur öyle şeylerYalnız terslemek amacıyla değil. Gerçekten merak ettiğim için sordum.
Müsait olunca açıklayacağım sistemin neden pahalı olduğunu.Yalnız terslemek amacıyla değil. Gerçekten merak ettiğim için sordum.
Souldash gibi sstemlere bile daha yeni 1.5k zam geldi belki de olmuyordur yani daha düşük fiyata anlaşamıyorlardır.Bu sistemi boşverelim önümüzdeki 3060 a bakalım biz. İşin içinden çıkamayız yoksa. 3060 lı sistemde 14k dan fazla gelmez inşallah.
Hocam yapında 10 k ya 6600 lü sistem hemen alalım6600 lı sistemler 10k ya gelebilir normal fiyatları 12k civarı zaten.
12k ya var istersen link bırakırım?Hocam yapında 10 k ya 6600 lü sistem hemen alalım