İsim yazdırma olayı olursa geçmiş olsun yoksa da sabah 10 da gidip yok kardeş 1 saat önce glein derse de zamana yazık bejim yol 2 saat suruyor
Öyle sağlam kampanya gelirse hakkıdırBu olayın yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor
Ahahahahah hiç riske girip gitmeye gerek yok ya aliriz orta seviye pc sonra yükseltirizBu olayın yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor
Bu yılın AÇIK ARA en F/P sistemi olacak görünüyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim. @OceanLaB İtopya ile görüştük değil mi ? Test sistemini senden sonra bana satacaklar. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim . (zehri atayım bir kargaşa çıksın diyormuşum)
Ne desek yalan olur...Hayırlısı ise alicam bakalım 2 3 saat erkenden gitsem alabilirmiyim yoksa sabah 10 da gidip bir yoklamak lazım mi
Bende sabah yoklicam benden önde varsa 100 kişi geri dönerimHayırlısı ise alicam bakalım 2 3 saat erkenden gitsem alabilirmiyim yoksa sabah 10 da gidip bir yoklamak lazım mi
Ben 2 kişi gidicem en iyisi 2 kişi gitmekSabah gidin eğer 17.30 da satışa çıkacaksa biraz takılın mağazaya geçin. Cafelerde falan wc oluyor.
Yani sıkılmazsın en azından.Ben 2 kişi gidicem en iyisi 2 kişi gitmek
en az 1 saat ödeme alınmasını beklersiniz. tabii 5.30dan öncesini saymıyorum. sistemin çıkış saatini de beklemek için erken gitmeniz lazım. bi o kadar daha üstüne koyun. biz 12 gibi gideceğiz. bbl ekibi gelecekmiş takılırız orada .2 saat neyi bekleriz hocam
Hocam şu itopyada yeni çıkan i3 rtx 3060ımı alayım yoksa acıbademdekini mi tek korkum acıbademdekinde stok biterse boşa gitmiş olmamayım beykoz taraflarındayım öneriniz nedirSistemin ne kadar çıkacağım hakkında bilgim yok ama smokinlik üst seviye sistem ise 3070+ ekran kartı olur diye düşünüyorum.
Bence monitör dahil 23K ya çözülür hocam sizin olay. Bu sistemi bekleyin zaten bir şey kalmadı çıkmasına. 19-20k bile olsa monitör alınabilir yanına.
Fiyat hakkında zerre kadar bilgim yok, sadece fikrimi belirttiğim unutulmasın.
Çıkacak 3080 sistemin stoklarına bence yetişemezsiniz. Ben yarını beklemem 13100f 3060 sistemi alırım.Hocam şu itopyada yeni çıkan i3 rtx 3060ımı alayım yoksa acıbademdekini mi tek korkum acıbademdekinde stok biterse boşa gitmiş olmamayım beykoz taraflarındayım öneriniz nedir
Ama bütçem monitörle beraber 23k fln başka konu açayım orda konuşalım istersen enes hocamÇıkacak 3080 sistemin stoklarına bence yetişemezsiniz. Ben yarını beklemem 13100f 3060 sistemi alırım.
Konu açın yardımcı olalım bütçeniz az değil zaten alırsınız güzel bir şey.Ama bütçem monitörle beraber 23k fln başka konu açayım orda konuşalım istersen enes hocam
Edit:arkımın bütçedi
Açtım hocamKonu açın yardımcı olalım bütçeniz az değil zaten alırsınız güzel bir şey.
Hocam acıbademdeki hangisi oluyor.Hocam şu itopyada yeni çıkan i3 rtx 3060ımı alayım yoksa acıbademdekini mi tek korkum acıbademdekinde stok biterse boşa gitmiş olmamayım beykoz taraflarındayım öneriniz nedir
Yarın 17-18k ya çıkacak olan pchnin 3080 sistemi.Hocam acıbademdeki hangisi oluyor.