- Tepki
- 75
Hocam o Bakırköyde çıkmıyor mu yaYarın 17-18k ya çıkacak olan pchnin 3080 sistemi.
Hocam o Bakırköyde çıkmıyor mu yaYarın 17-18k ya çıkacak olan pchnin 3080 sistemi.
Airport bakırköydemi?Hocam o Bakırköyde çıkmıyor mu ya
Evet hocam arkadaş ataköy yerine acıbadem yazmış galiba anlamadım. Sistem her mağazada çıkmıyor çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 8878
Burasi degil mi hocam ben burası diye biliyorum
İ3 sistemi hangisi hocamHocam şu itopyada yeni çıkan i3 rtx 3060ımı alayım yoksa acıbademdekini mi tek korkum acıbademdekinde stok biterse boşa gitmiş olmamayım beykoz taraflarındayım öneriniz nedir
Güzel sistem https://www.itopya.com/omegalegendi...ertx3060eagleoc12gb16gbddr4500gbnvmem2_h20400.İ3 sistemi hangisi hocam
I5 12400 yapılsa daha iyicolmaz mi hocam
Evet bayağı iyi oluyor.I5 12400 yapılsa daha iyicolmaz mi hocam
Hocam hem mimari çizim hemde oyun için alıcam. İşime yarar mı? Birde bu sistemi i5 yapsak sonra ilk yükseltilmesi gereken parça ne olur sence? Yarın ki sistemi alamazsam bu aklımdaEvet bayağı iyi oluyor.
Bunun için yeni konu açınız lütfen daha iyi destek olabiliriz size.Hocam hem mimari çizim hemde oyun için alıcam. İşime yarar mı? Birde bu sistemi i5 yapsak sonra ilk yükseltilmesi gereken parça ne olur sence? Yarın ki sistemi alamazsam bu aklımda
Kusura bakmayın açıyorumBunun için yeni konu açınız lütfen daha iyi destek olabiliriz size.
Yok diye biliyorumArkadaşlar mağaza da mail order ile ödeme yapabilir miyim ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
1 tane yeter bana
Alan olur illaha.Forumdan alabilenler olur umarım. İyi şanslar almaya gideceklere.