Fırsat PC HOCASI YENİ SİSTEM YAYINDA !!!

tugay10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hahahahahaha, site kendine geldi ve gelir gelmez bilin bakalım ne oldu. Tükendi! :):(

Eino Kalevi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
@OceanLaB hocam sen şu 1 saat sonra link gelcek işinden vazgeçsen nasıl olur ? direk video ile birlikte linki versen belki o zaman ilk girenler alabilir. sistem 5dkda stok bitirebilir. 19:20de son stoğu arkadaşın birisi aldı ve tükendi. 1saat20dk almak için uğraştı millet.

Efe Ali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Abi gözünüzün yağını yiyim artık vatan ile iş yapmayın. kaç kere kart bilgilerini girme aşamasına geldim de orda site çöktü. müşteri hizmetlerini dahi aradım ama çözümü yok. sisteme ilk girenlerdenim ben girdiğim zaman 60 kişi vardı fakat sonradan 500 kişiyi geçince site anında çöktü ve alamadım. Alan arkadaşlar nasıl almış merak ediyorum ve bu sistemi alıp da sahibindende 12 e satanlara hakkımı helal etmiyorum geçenki sistemde de aynısı yaşandı lütfen vatanla iş yapmayın.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Rate limited. :))

tugay10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yazık bu kadar emek harca vakit ayır elde var sıfır...

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
@OceanLaB hocam sen şu 1 saat sonra link gelcek işinden vazgeçsen nasıl olur ? direk video ile birlikte linki versen belki o zaman ilk girenler alabilir. sistem 5dkda stok bitirebilir. 19:20de son stoğu arkadaşın birisi aldı ve tükendi. 1saat20dk almak için uğraştı millet.
Link ne zaman yaınlansın konusu biraz tartışmalı şahsen ben de linkin video yayınlandığı an paylaşılması fikrini destekleyenlerdenim önce gelen alsın abi.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bu sefer video izlenmez

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Burdan yapacaksanız sistem yapmayın abim. Boşu boşuna insanlar o kadar saat bekliyor. Yazık günah insanlar bütün işi gücü arasında bunu bekliyor. Yani video paylaşıldığı gibi link niye paylaşılmıyor takip eden alır ve sistem çökme sorunu da olmaz. Adam gelmiş haftalardır forumda instagramda takip ediyor sistemi sonra al satçının biri şansına girip yakalıyor böyle olmamalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri