Çok sinir oldum stoklar biter bitmez site düzeliyorBen okuldayken gelmiş![]()
Stoklar tükendi bromrate limited hatası veriyor
Link ne zaman yaınlansın konusu biraz tartışmalı şahsen ben de linkin video yayınlandığı an paylaşılması fikrini destekleyenlerdenim önce gelen alsın abi.@OceanLaB hocam sen şu 1 saat sonra link gelcek işinden vazgeçsen nasıl olur ? direk video ile birlikte linki versen belki o zaman ilk girenler alabilir. sistem 5dkda stok bitirebilir. 19:20de son stoğu arkadaşın birisi aldı ve tükendi. 1saat20dk almak için uğraştı millet.
Forumda paylaşılsın forumu takip edenler alsın öncelikle işteLink ne zaman yaınlansın konusu biraz tartışmalı şahsen ben de linkin video yayınlandığı an paylaşılması fikrini destekleyenlerdenim önce gelen alsın abi.
Bu sefer video izlenmez@OceanLaB hocam sen şu 1 saat sonra link gelcek işinden vazgeçsen nasıl olur ? direk video ile birlikte linki versen belki o zaman ilk girenler alabilir. sistem 5dkda stok bitirebilir. 19:20de son stoğu arkadaşın birisi aldı ve tükendi. 1saat20dk almak için uğraştı millet.
Yoo hoşuma gideni alıyorumHocam PCh ve Da nın tüm stoklarını siz bitiriyorsunuz sanırım![]()
bende şahsen saatlerimi vermistim ve alamdımHiç birşey diyemiyorum.
6 sında da cıkacak itopyadannolursa en kötü magzadan alırrızYoo hoşuma gideni alıyorum
Kardesim hayirli olsun sepetinde ki urunleri gorebiliyormusun sen ?