Fırsat PCH Forum Moderatör Başvurusu

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Bir kaç ay öncesinde yine bu şekilde seçim yapılırken başvurdum. Olur vs diye mail atıldı. Detaylar için WhatsApp mı Telegram mı bir gruba alınıp konuşulacak denildi. Ancak o aşamadan sonra ulaşılmadı. Bende çok üstelemek istemedim.

Son düzenleme:

Seriously

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Selamlar,

PC Hocası Forum içerisinde hali hazırda 3 Moderatör arkadaşımız görev yapıyor. Bu sayıyı 6'ya çıkartma niyetimiz var. Bunun için 2 Moderatör ve 1 Süper Moderatör alıp aramıza katacağız.

Moderatörlerden beklentilerimiz şu şekilde;

1-) Konu içi küfür, hakaret ve flame atan kullanıcıları uyarma, banlama veya mesajını düzenleme.
2-) Konu içerisinde Türkçe imla kurallarını katletmiş kullanıcıları uyarma, başlıkları ve içeriği tek seferlik düzenleme.
3-) Forumda yanlış kategoriye açılmış konuları taşıma ve yönlendirme.
4-) Konulara doğru, "gerçekten yardımcı olup, çözüm üretici" şekilde yardımcı olma.
5-) Gün içerisinde "her gün" en az 2-3 saat aktif olma. (Bu süre gündüz, gece veya akşam fark etmez.) (Bazı moderatörlerin gün içerisinde işleri çıktığında idare edebilme, kendi işi çıktığında forumda olamayacağı günlerde bildirmesi yeterlidir.)

Bu koşulları karşılayan arkadaşlarımız yorumlardan katılmak istediklerini dile getirirlerse, önceki mesajlarını da inceleyip forumdaki aktiflik durumlarına göre değerlendirip aramıza katacağız.
Zaten suan bunu yapıyorum ben de talibim.

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sanki sana versen kabul etmicek gibi konusuyorsun ya
Ben teknoloji ile ilgilenmeyi sevdiğimden istiyorum zaten aktifim ve insanlara yardımcı olmayı da seviyorum ileride de böyle bir iş istediğim için zamanımı burada geçiyorum. Bir şey verse büyük ihtimalle kabul ederim ama ilk başta bir şey isteme yada para alma amacı ile yazmıyorum , hepsi heves. Bir şey vermeyince ne olacak ? Senin gibiler gidebilir belki ama ben yine forumda devam edeceğim zaten.

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Ben teknoloji ile ilgilenmeyi sevdiğimden istiyorum zaten aktifim ve insanlara yardımcı olmayı da seviyorum ileride de böyle bir iş istediğim için zamanımı burada geçiyorum. Bir şey verse büyük ihtimalle kabul ederim ama ilk başta bir şey isteme yada para alma amacı ile yazmıyorum , hepsi heves. Bir şey vermeyince ne olacak ? Senin gibiler gidebilir belki ama ben yine forumda devam edeceğim zaten.
Tebrikler PCH sizi moderatör seçti.
Ve sen millete moderatör olmadan da yardim edebilirsin gozum bisiyde değil edebiyatı yapma

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ve sen millete moderatör olmadan da yardim edebilirsin gozum bisiyde değil edebiyatı yapma
Seçmesin. İstediğini yapabilir. Sen de düzgün konuşsan daha iyi olur ama ürün veriyor musunuz deyip gözüm bir şey de değil diyen de sensin şimdi dediklerin çatışıyor.

Zaten sadece gülebilirsiniz ;)

Son düzenleme:

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Seçmesin. İstediğini yapabilir. Sen de düzgün konuşsan daha iyi olur ama ürün veriyor musunuz deyip gözüm bir şey de değil diyen de sensin şimdi dediklerin çatışıyor.
Babapro21' Alıntı:

Ne yazdigimi okuyabiliyormusun hocam?
Ben orda sana dedim kendime degil neyse canin sagolsun benim senden yana bir sıkıntım yok kusura bakmayın

Mr. Bean

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar,

Moderatör başvurularında @Arthur Morgan ve @Çağdaş Işık arkadaşlarımız aramıza katılacaklar. Belirlemeleri yaparken "Türkçe imla kurallarına uyumları", "Forumdaki mesaj ve konu sayıları" bakılarak seçilmiş olup, umarım hepimiz için hayırlı olur.
Hayırlısı olsun inşallah. Hocam bir de 1 süper mod, 2 moderatör seçileceğini söylemiştiniz. Diğer mod kim?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
bu konu güncel mi hocam hala ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri