- Tepki
- 1,874
Evet , ne alakası var yazdığımla anlamadım.Dolar 18 bu fiyata RTX sistem yok.
Evet , ne alakası var yazdığımla anlamadım.Dolar 18 bu fiyata RTX sistem yok.
RX6600 ile karşılaştırıyorsunuz bende biliyorum onu ama millet Nvidia fanı RTX istiyor.Evet , ne alakası var yazdığımla anlamadım.
Aslında son zamanlarda nvidia alıcısı düştü.RX6600 ile karşılaştırıyorsunuz bende biliyorum onu ama millet Nvidia fanı RTX istiyor.
Tüm sitelerin satış yüzdelerini nereden görüyorsunuz merak ettim doğrusu.Aslında son zamanlarda nvidia alıcısı düştü.
Sağda sepete ekle var.Satın alma tuşu gözükmüyor neden
alaka aramana gerek yok dostum arkadaş mesaj kasmak için boş yazıyor sanırım.Evet , ne alakası var yazdığımla anlamadım.
malesef.Bence alma , sana 12k ya sistem önersem bütçen yetermi?
tamam kral anladık rx 6600 var amd ekrantı almam amdden kaç arkadaşımın başı yandı birisinin sabah uyandığında driverları kendiliğinden silinmişti rx 6600 varO fiyata rx 6600 lı sistemin olduğunu bilmesen güzel fiyat derim.
Sence bu kadar mesajım varken işsiz gibi mesaj mı kasayım ? Her konuya yazdıklarım bilgi ile alakalı ve konu dışı mesaj neredeyse içermiyor. Ama sizde haklısınız herkes sevilmek zorunda değil. Çekemeyebilirsiniz.alaka aramana gerek yok dostum arkadaş mesaj kasmak için boş yazıyor sanırım.
Kral ozaman al bu sistemi ne diyeyimki.tamam kral anladık rx 6600 var amd ekrantı almam amdden kaç arkadaşımın başı yandı birisinin sabah uyandığında driverları kendiliğinden silinmişti rx 6600 var
O bütçeye bekleyin derim o bütçeye bu sistem düşük kalır.Gençler 15kyı geçmeyecek şekilde bütçem var sizce bundan sonra çıkacak sistem 3060 ya da onun dengi bir kart olur mu yoksa bunu alayım mı?
Sitelere bakmıyorum , haberlerden okuyorum. Öok takip etmiyorum zaten.Tüm sitelerin satış yüzdelerini nereden görüyorsunuz merak ettim doğrusu.
hocam bekleyeceğim de açıkçası o da beklentinin altında kalacak diye endişem var malum Türkiyede yarının yokO bütçeye bekleyin derim o bütçeye bu sistem düşük kalır.
Sadece sistem için bu bütçen var ise beklemeni öneririm bu sistem daha düşük bütçeler için toplandı.Gençler 15kyı geçmeyecek şekilde bütçem var sizce bundan sonra çıkacak sistem 3060 ya da onun dengi bir kart olur mu yoksa bunu alayım mı?
Bekle tabii. Daha iyisi çıkar , çıkmasada toplanır veya hazır alınır.Gençler 15kyı geçmeyecek şekilde bütçem var sizce bundan sonra çıkacak sistem 3060 ya da onun dengi bir kart olur mu yoksa bunu alayım mı?
Sadece sistem için. 14kyı geçmeyeceğinden emin olmadığım için telaşım vardı bekleyeceğim ama.Sadece sistem için bu bütçen var ise beklemeni öneririm bu sistem daha düşük bütçeler için toplandı.
Zaten fiyatlar vs. bu durumda iken fazla beklentiye girmemek gerekiyor maalesef.hocam bekleyeceğim de açıkçası o da beklentinin altında kalacak diye endişem var malum Türkiyede yarının yok