Sistemi tek tek toplasan aynı fiyata denk geliyo hemen hemen beklemek daha mantıklı gibi şuan
Her an her şey değişebiliyor fakat fiyat istediğiniz gibi olmaz ise AMD kanadında bir sistem alabilirsiniz.Sadece sistem için. 14kyı geçmeyeceğinden emin olmadığım için telaşım vardı bekleyeceğim ama.
hocam ben de r5 4500 aldım fps olarak çok fark eder mi?Ryzen 5 5500 lü kombinasyonu aldım arkadaşlar
Dostlar herkes ayrı telden çalıyor. Ufak bir açıklama yapayım. Burada ne dedim?
Ekli dosyayı görüntüle 4375
Sistemin fiyatı mükemmel, wow, işte bu olmayacak dedim değil mi? Kendi kendini beklentiye sokanlar var. Bir sonraki sistemin F/P oranı çok daha iyi olacak dedim. Ben size samimi olarak yaklaşıyorum. Herkes her şeyi eleştirebilir. Ben doğru eleştiriye her zaman saygı duyarım. PCKolik ile yaptığım çok sıkı pazarlıklar oldu ve ortaya bu sistem çıktı. Adamlar 1 kuruş daha aşağı inemediler.
Haliyle fiyat olarak mükemmel değil, ama piyasaya göre gayet iyi sistem çıkmış oldu. O yüzden değerlendirmelerinizi lütfen doğru yapın. Sistem gayet iyi, ama bir smokin performansı yok![]()
hocam ben de r5 4500 aldım fps olarak çok fark eder mi?
Hocamlar sistemi aldım ama kasayı ve işlemciyi değiştirmedim, şimdi değiştirmek istiyorum nasıl yapıcamiade edip tekrar mı almam gerekiyor arasam yardımcı olurlarmı @OceanLaB @ugur.gozaydin
Ryzen 5 5500 lü kombinasyonu aldım arkadaşlar
Bilmiyorum hocam ben 430 liraya değer diye düşündüm verdim farkıhocam ben de r5 4500 aldım fps olarak çok fark eder mi?
Bilmiyorum hocam ben 430 liraya değer diye düşündüm verdim farkı
Güvenilir hocam sorun olmaz alabilirsinizAlınir mı sistem sizce pckolik güvenilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 4376
ram kısmında 8 GB x1 yazıyor sistemde 16 gb ram yok muydu?
Aynen hocam bendede 1x ram yazıyo sipariş kısmında sorun çıkmaz umarım16GB var sistemde. Size de 16GB 2x8 olarak gelecek.
Aynen hocam bendede 1x ram yazıyo sipariş kısmında sorun çıkmaz umarım