Herkes kurt gibi pusuda bekliyor 
Umarım birkaç gün stoklar dayanır.
Umarım birkaç gün stoklar dayanır.
Bilsek oluruz da ben hiç deneyimlemedim bilsem söyleyeyim.Gençler yardımcı olur musunuz ya çekiniyorum
bu sektörde işini düzgün ahlaklı ve kimseye çamur atmadan yapan nadir insanlardansın. sadece kendi yoluna bakıyorsun ve sadece kendinle yarışıyorsun. bu huyunu takdir ediyorum.yükleniyor şuan video 6 dakikası var bitmesine. Sonra işlenme başlayacak 10 dakika da o sürüyor ortalama. Bende YouTube amcayı bekliyorum. İşleme biter bitmez hazırız. Zaten yayınlamaya 2 dk kala buraya yazarım.
Ekli dosyayı görüntüle 5179
Firmaya bagli yapanlar var mesela bugun Skygate sistemi arayip yukseltme talep ettim ve yardimci oldular 3 gun gecmesine ragmen.Sistemi alamamaktan çekiniyorum yani hemen biter diye o yüzden sistemi satın aldıktan sonra yükseltme yapamazmıyım eğer yükseltmem gereken bir parça varsa
Taner hocam daha belirtmedi. Herhalde video ile birlikte görürüz.Hangi siteden olacak biliniyormu
Yukarda mesajda belirtti ya. Yüklenmesi 6DK ve işlenmesi de 10DK sürer dedi ve o 10Dk dolmadı o açıdan bakın.10 geçiyor hala ses soluk yok
Bu taner hocamızın elinde olan birşey değil maalesef.10 geçiyor hala ses soluk yok
hocam yarım saat sonra link koyulmacayak mıydıYukarda mesajda belirtti ya. Yüklenmesi 6DK ve işlenmesi de 10DK sürer dedi ve o 10Dk dolmadı o açıdan bakın.
Önce video gelir, video açıklamasına ürün linki yarım saat sonra güncellenir.hocam yarım saat sonra link koyulmacayak mıydı
Yani öyle oluyor diye hatırlıyorum ama ben de sizin gibi foruma yazan normal biriyim yani sizin bildiklerinizin dışında bilgim yok PCHocası'nda çalışmıyorumhocam yarım saat sonra link koyulmacayak mıydı
Burada yazmıyor ama son zamanlarda sistemi direk alıp satanlar vardı ona karşı böyle bir şey uygulanıyor en azından videoyu izleyip rahat karar verip sistem alınsın diye.satış linkinin yarım saat sonra aktif olacağı ile ilgili bilgi nerede göremedim arkadaşlar
Bence de öyle olması lazım hatta her kullanıcı 1 adet alabilmeli bu internet Cafe sahipleri eritiyor stokları anındaBurada yazmıyor ama son zamanlarda sistemi direk alıp satanlar vardı ona karşı böyle bir şey uygulanıyor en azından videoyu izleyip rahat karar verip sistem alınsın diye.
İnternet kafe mi bilmem de sahibinden üzerinde bu sistemleri satan çok oluyor.Bence de öyle olması lazım hatta her kullanıcı 1 adet alabilmeli bu internet Cafe sahipleri eritiyor stokları anında