Genelde havale ile alım her sitede var.Bu sitelerde havale ile alım var mı? yoksa sadece kredi kartı - sanal kart mı geçerli oluyor?
Anladım o halde siparişi direk olarak havale ile almak daha mantıklı kart deneyip olmama ihtimalinin de önüne geçilir hem de 24 saat içerisinde parayı gönderme şansı olur.Genelde havale ile alım her sitede var.
Zaten yüksek miktarlı ödemelerde banka falan aramıyor mu yada 3D secure ile ödeme oluyor.Hocam sizin için hangisi uygunsa o konuda alabilirsiniz. Daha önce hiç havale ile alışveriş yapmadım. Fakat imkanınız varsa ödediğiniz rakamı her zaman bir banka koruması altında yapmanız bence daha mantıklı.
Zaten yüksek miktarlı ödemelerde banka falan aramıyor mu yada 3D secure ile ödeme oluyor.
kredi kartı kullanmıyorum o yüzden ya sanal kart ya havale yöntemi kalıyor benim için. Sanal kartla alım sırasında geçmişte bazı problemler yaşadım bankayı arayıp işlemi halletmem gerekti. İki yöntemde de parayı tekte çekecek. Havale ile gönderdiğimde de açıklamaya sipariş no yazdığım durumda bir problemle karşılaşma durumunda telafi edilebileceğini düşünüyorum. İkisinde de banka güvencesi olur bence.Hocam sizin için hangisi uygunsa o konuda alabilirsiniz. Daha önce hiç havale ile alışveriş yapmadım. Fakat imkanınız varsa ödediğiniz rakamı her zaman bir banka koruması altında yapmanız bence daha mantıklı.
kredi kartı kullanmıyorum o yüzden ya sanal kart ya havale yöntemi kalıyor benim için. Sanal kartla alım sırasında geçmişte bazı problemler yaşadım bankayı arayıp işlemi halletmem gerekti. İki yöntemde de parayı tekte çekecek. Havale ile gönderdiğimde de açıklamaya sipariş no yazdığım durumda bir problemle karşılaşma durumunda telafi edilebileceğini düşünüyorum. İkisinde de banka güvencesi olur bence.
nakit hocam ya daha önce hiç fırsat kovalamamıştım. Benim için de bir ilk olacak. Uzun zamandır sistem arayışındaydım nasip buna olacak bir problem çıkmazsaHaklı olabilirsiniz. Ben hiç o şekilde yapmadığım için artı yada eksilerini bilmiyorum. Bir tek dairenin aidatı havale yapıyorum![]()
ondada problem olmuyor.
Nakit ödeyecekseniz düdük sizde hocam istediğiniz gibi çalarsınız.
Hatta bazı yerler havale olunca ufak indirimde yapıyor bildiğim kadarıyla.
İnşallah sistemi alırsınız istediğiniz gibi de olur.nakit hocam ya daha önce hiç fırsat kovalamamıştım. Benim için de bir ilk olacak. Uzun zamandır sistem arayışındaydım nasip buna olacak bir problem çıkmazsa
Hadi inşallah gönlüne göre olur. sadece havale yaparken bilgileri girdiğine emin ol daha sonra uğraşma..nakit hocam ya daha önce hiç fırsat kovalamamıştım. Benim için de bir ilk olacak. Uzun zamandır sistem arayışındaydım nasip buna olacak bir problem çıkmazsa
İnşallah sistemi alırsınız istediğiniz gibi de olur.
Normal hazır sistem değil dediğin gibi işin içine smokin girince her şey bir başka oluyor.Valla smokin geliyor , istediğinden fazlasına kavuşacak bence , bu konuda çok şanslı.
Bir smokine en fazla bu kadar anlam katılabilir,Taner Hoca sayesinde.Normal hazır sistem değil dediğin gibi işin içine smokin girince her şey bir başka oluyor.
İfşalandık!Selam dostlar,
Çoğunuz biliyorsunuzdur son çıkan F/P 6750XT sistemden sonra önceden söylenen 3.sistem hakkında konuşulmaya sorular sorulmaya başlandı ve bunu Taner hocamın yazısı ile tek bir konu üzerinden herkes öğrensin diye paylaşıyorum.
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/rtx-2060-bu-sistem-alinir-mi-18-500tl.30076/post-205177
Ekli dosyayı görüntüle 5053
Sistem tahminlerde olduğu gibi hafta sonu geleceği belirtilmiş ve gördüğünüz bizzat Taner hocam İntel-Nvidia sistem olacağından konudaki arkadaşa bahsetmiş. Alarmları 27-28 Ağustosa kurun derim.
Güncelleme SMOKİNN!!
Ekli dosyayı görüntüle 5106
SİSTEM BUGÜN GELECEK!!
Ekli dosyayı görüntüle 5142
Biraz öyle olduİfşalandık!![]()
En fazla sizi ararlar yüksek para olduğundan dolayı , başka bir şey olacağını sanmıyorum.Gençler ben Akbank banka kartımla tek çekim alacağım inşallah bu bankalar böyle 14 15k alışverişlere izin veriyor mu acaba
işte kendi kartım değil annemin kartı o yüzden diyorum kendisi şuan işte bilgileri bende var yani ararlarsa falan bakamayabilirEn fazla sizi ararlar yüksek para olduğundan dolayı , başka bir şey olacağını sanmıyorum.
kartlarda işlem limiti olabiliyor en iyisi önceden bankayı arayıp sormak veya mobil bankacılık uygulaması varsa oradan kontrol etmek. Bir diğer seçenekte havale ile alım yapmak.işte kendi kartım değil annemin kartı o yüzden diyorum kendisi şuan işte bilgileri bende var yani ararlarsa falan bakamayabilir