ben de aynı şekil de almışım neden böyle oldu geçenki sistem gibi mi oldu 1*8 gb yazıyorSistemi aldıktan sonra fark ettim stoklar çabuk bittiği için hemen almaya çalıştım ve aldım ama eksik almışım 8 gb ram ve 550w 80 plus bronze şeklinde almışım taner hocam bu güç kaynağı sisteme yeterli olurmu acaba? @OceanLaB
Ben de aynı şekilde almışım.ben de aynı şekil de almışım neden böyle oldu geçenki sistem gibi mi oldu 1*8 gb yazıyor
Stoklar çok çabuk bitti o yüzden herhalde ama neticede alabildik çok şükürben de aynı şekil de almışım neden böyle oldu geçenki sistem gibi mi oldu 1*8 gb yazıyor
Aynen hocam inşallah 2 ram gelirde tek ram haline bile razıyım.Stoklar çok çabuk bitti o yüzden herhalde ama neticede alabildik çok şükür
Bendede 1x8gb yazıyor sebebi nedir ?ben de aynı şekil de almışım neden böyle oldu geçenki sistem gibi mi oldu 1*8 gb yazıyor
PSU da 550w olarak mı gözüküyor?Bendede 1x8gb yazıyor sebebi nedir ?
Büyük ihtimalle 2x8 yani rame tıkladığın zaman fiyatı 622 gösteriyo vatan da sıparişte 1137 gösterıyo ben deBendede 1x8gb yazıyor sebebi nedir ?
Evet sebebi nedir boyle olmasınınPSU da 550w olarak mı gözüküyor?
Sebebi 650w stok kalmamış demek ki değiştirdiler stok çıkarmak içinSiparişimde PSU 650w olması gerekirken 550w gözüküyor ramde 2x8gb yerine 1x8gb gösteriyor sebebi nedir ya ?
RTX 3060 + 12400F bir sisteme fazlasıyla yeterlidir sorun yok. Benzer ayarda bir sistemi 3070 ile kullanan tanıdıklarımda var. Yani 3070 yükseltmesi bu PSU ile mümkün.@ugur.gozaydin uğur hocam siz bari cevap verin bize aldığımız sisteme 550w PSU yeterli olur mu
@ugur.gozaydin çok teşekkür ederim uğur hocam ohhh şimdi rahatladımRTX 3060 + 12400F bir sisteme fazlasıyla yeterlidir sorun yok. Benzer ayarda bir sistemi 3070 ile kullanan tanıdıklarımda var. Yani 3070 yükseltmesi bu PSU ile mümkün.
Çok fazla bildirim ve etkileşim oldu herkese dönemiyorum bu yüzden. Rahat olsun içiniz.@ugur.gozaydin çok teşekkür ederim uğur hocam ohhh şimdi rahatladım![]()
Hocam siz de sipariş durumu kısmında ne yazıyor.Sipariş onay bekliyor yazıyor ben de inşallah iptal olmaz.@ugur.gozaydin uğur hocam siz bari cevap verin bize aldığımız sisteme 550w PSU yeterli olur mu
Aynı işlemciler sayılır zaten problem yok güç tüketimleri benzer.Uğur hocam ben de müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim de yükseltme şansı için böyle bir şey olursa 12400den 12600e yükseltmek istiyorum bir sıkıntı olmaz di mi 550w yine aynı şekilde