- Tepki
- 207
Pu yapan da yok
Pu yapan da yok
@ZwaigePu yapan da yok
Ona özel oda açalım hocam hemen alanlar var zaten v2x bende alicam 1-2 güne
Onda var ayarOna özel oda açalım hocam hemen alanlar var zaten v2x bende alicam 1-2 güne
Ben pek anlamiyom böyle vocal desibel işlerinden yardım edersiniz çok karisikOnda var ayar
Tamam sen bi al ben yardım edicemBen pek anlamiyom böyle vocal desibel işlerinden yardım edersiniz çok karisik
hocam şuan pad kısmını çıkarıp 7.1 i ayarlamadım zamanım çok yok o kod a ulaşmadan ayar yapabilirmiyim ve nerden yapacağım v2x
Hocam foto atar mısınızhocam şuan pad kısmını çıkarıp 7.1 i ayarlamadım zamanım çok yok o kod a ulaşmadan ayar yapabilirmiyim ve nerden yapacağım v2x
ne fotosu hocamHocam foto atar mısınız
Kulaklığıne fotosu hocam
Padleri çıkarın bi hocam nerde sorun yaşıyorsunuz
Çekip çıkarmaya korkuyor galibaPadleri çıkarın bi hocam nerde sorun yaşıyorsunuz
hocam padleri çıkaramadım işte kredi kartıyla falan denedim ama olmadıPadleri çıkarın bi hocam nerde sorun yaşıyorsunuz
Hocam padi tut çek ya da YouTube'dan videosuna bak
çekip çıkardım fakat sadece süngeri geldiÇekip çıkarmaya korkuyor galibayırtılcak diye
![]()
Öyle foto atçekip çıkardım fakat sadece süngeri geldi
.Öyle foto at
Hocam yoksa sahte ürünmü yollamışlar
Endişelendim biranda.
@Greewe normalde benim bildiğim "kutunun* içinden kart çıkması lazım onda da kod yazması lazım sizde çıkmadı mı ünal.
Endişelendim biranda
Diğer kilakligin fotosunu da atın hocam çıkartıp ve plastikleri de cikarmak gerekiyor galiba vida ile.
Endişelendim biranda