Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir!
Gerçekten tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
Masaüstü sistem toplamaya çalışıyorum. Yeni başladım. İlk kez yapıyorum.
MSI B550 Gaming Plus anakart satın aldım.
GPU: RTX 3070 alacağım.
CPU: R7 3700x (ya da R5 5600x) alacağım.
1440p monitör alacağım.
Sanırım anakartların sitelerinde en verimli çalışacak desteklenen RAM'lerin listesi vs oluyormuş.
Ben baktım fakat anlayıp, çözemedim.
Satın aldığım anakartla en uyumlu şekilde, verimli çalışabilecek RAM (3600MHz ya da 4000MHz) tavsiyelerinizi rica ederim. (RGB ile ilgilenmiyorum)
PSU tavsiyelerinizi (750W 80+ Gold) rica ederim.
Murat Gamsız Corsair RM750'yi tanıtırken pinlerden vs bahsediyor ama yine deneyimsiz olduğumdan anlamadım. Anakartıma uygun olursa bu pin vs olayları iyi olur herhalde.
Hepsinin de içine güzelce sığacağı serin, sağlam ve gösterişsiz bir kasa önerinizi de alabilirim.
Şimdiden teşekkürler!
Gerçekten tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
Masaüstü sistem toplamaya çalışıyorum. Yeni başladım. İlk kez yapıyorum.
MSI B550 Gaming Plus anakart satın aldım.
GPU: RTX 3070 alacağım.
CPU: R7 3700x (ya da R5 5600x) alacağım.
1440p monitör alacağım.
Sanırım anakartların sitelerinde en verimli çalışacak desteklenen RAM'lerin listesi vs oluyormuş.
Ben baktım fakat anlayıp, çözemedim.
Satın aldığım anakartla en uyumlu şekilde, verimli çalışabilecek RAM (3600MHz ya da 4000MHz) tavsiyelerinizi rica ederim. (RGB ile ilgilenmiyorum)
PSU tavsiyelerinizi (750W 80+ Gold) rica ederim.
Murat Gamsız Corsair RM750'yi tanıtırken pinlerden vs bahsediyor ama yine deneyimsiz olduğumdan anlamadım. Anakartıma uygun olursa bu pin vs olayları iyi olur herhalde.
Hepsinin de içine güzelce sığacağı serin, sağlam ve gösterişsiz bir kasa önerinizi de alabilirim.
Şimdiden teşekkürler!