Soru Toplamayı Düşündüğüm Sistem Nasıl ?

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
KS

misaakb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Nasıl yani, o darboğaz olayı sadece işlemcinin ekran kartını besleyemediği durumlarda olan bir şey değil mi?
Hayır hocam sadece işlemci ve ekran kartında olmuyor dediğiniz olay. Yabancı kaynaklarda detaylı bir şekilde açıklayan bir çok video var isterseniz inceleyin derim.

KS

misaakb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Geri ödeme ile 3400tl

TOPLAM : 59.545 TL
Sadece ekran kartını değiştirmem gereken sistem bu değil mi? Çok fazla link ve öneri içerisinde kayboldum :D

KS

misaakb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kürşat hocamın attığı sistemdeki 4080 le attığım 4070ti ı değiştirin hocam sisteminizde hazır.

Birde ek olarak bence klavyeye şeffaf switch alabilirsiniz çok daha şık duracaktır @Greewe var mı hocam öneriniz.
Şeffaf switchde bence kussur kalsın sadece işimi görecek bir sistem istiyorum lütfen 😭

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim hatam olmuş şeffaf switch demişim şeffaf keycap diyecektim sorryy :D
Pudding keycapsten bahsediyorsunuz galiba :D kişiden kişiye değişir hocamda ekstra masrafa gerek var mı tartışılır sonuçta yanında gelen keycapslerde aşırı iyi

KS

misaakb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Geri ödeme ile 3400tl

TOPLAM : 59.545 TL
Bütün bu sistem, ekran kartı olarak 4080 yerine 4070 ti(https://www.teknobiyotik.com/galax-geforce-rtx4070-ti-12gb-192bit-gddr6x-rtx-4070ti-ekran-karti.html) ile toplamda 48,5k.
Ekran; https://www.gaming.gen.tr/urun/1747...XTqUbIjwCL3NVaCK2eXBghFptejCoYck3heQc#reviews
Klavye; https://www.amazon.com.tr/EPOMAKER-TH66-Swappable-Bluetooth-Kapakları/dp/B0BGX626NB?th=1
Mouse; https://wraithesports.com/products/pulsar-x2-wireless-mini

Hepsi beraber her şey toplamda 59,052 Türk Lirası. 01.05.2023 22:34 itibari ile... Gerçekten fazla bir fiyat.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Fazla diyorsanız sistemden kısabiliriz, toplam 50k felan eder.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Fazla diyorsanız sistemden kısabiliriz, toplam 50k felan eder.
Arkadaş fazla diyor sonra iyi olursa 60k da olur diyor ben tam anlamadım bütçesi gerçekten ney anlayan varsa banada anlatsın 😂 ona göre hareket edelim gerçekten tam herşey dahil bütçesini önce belirlesin o zaman

lıxue

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
hocam konu dışı fakat kimse yardımcı olmadı
yaşadığım yerin en iyi pc si ne gittim samsunun pc yi verdim elektirik gitti geldi geldiğinde böyle bir sorun oldu dedim o baktı biraz öncede beni aradı 1.500 TL masraf chipset yanmış dedi zaten anakart trendyolda 633.82 kuruş ama anakart alsanda belki çalışmayabilir dedi psu da sorun yok başka sistemde denedik çalıştırdı ramlerdede yok ekran kartındada sizce ne yapmalıyım bilgisayarı daha 2 gün önce aldım 3 yildir para biriktirdim başıma gelen şeye bakın moralim çok bozuk umarım bunu okuyan herkes elinden gelidiğince yardım eder bana daha 2 günlük bilgisayar sizin başınıza geldiğini düşünün çok moral bozucu bir olay.
Konu dışı ama bilgi almam lazım konu açtım kimse yazmadı lütfen bana yardım edin.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Harbi ha, fspde gayet iyi marka

yaşadığım yerin en iyi pc si ne gittim samsunun pc yi verdim elektirik gitti geldi geldiğinde böyle bir sorun oldu dedim o baktı biraz öncede beni aradı 1.500 TL masraf chipset yanmış dedi zaten anakart trendyolda 633.82 kuruş ama anakart alsanda belki çalışmayabilir dedi psu da sorun yok başka sistemde denedik çalıştırdı ramlerdede yok ekran kartındada sizce ne yapmalıyım bilgisayarı daha 2 gün önce aldım 3 yildir para biriktirdim başıma gelen şeye bakın moralim çok bozuk umarım bunu okuyan herkes elinden gelidiğince yardım eder bana daha 2 günlük bilgisayar sizin başınıza geldiğini düşünün çok moral bozucu bir olay.
Konu dışı ama bilgi almam lazım konu açtım kimse yazmadı lütfen bana yardım edin.
Sizi kazıklamaya çalışıyor gibi hocam

KS

misaakb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Mesela bu arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşamaktan korkuyorum 😅

lıxue

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Harbi ha, fspde gayet iyi marka

Sizi kazıklamaya çalışıyor gibi hocam
evet ona yaptırmadım o yüzden zaten anakartı ben alsam bile adam takmaya 400 tl alcakmış onunla daha hayata işim olmaz taniş birde çok iş yaptırmıştım ona.

Mesela bu arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşamaktan korkuyorum 😅
benim gibi yaşamazsın inşallah nası msi nasıl asus da olsa teknoloji her zaman şans işi knk ama bende casper kasadan 300w psu vardı bilgisayar alırken mutlaka akım korumalı priz de al ben 1 hafta sonra alırım dedim ve 2. günde pc elimde kaldı tüm hayallerim yıkıldı.

lıxue

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kendinizde yaparsınız hocam, zor bir şey değil. Her konuda danışıyoruz bu konusdada @Kürşat Kütükçü hocama danışalım.
o anakart takma işini ben hallederim onda bir şey yok daha önce yaptım çok. benim şimdi bir yandan tyt çalışmam lazım hayalimde polislik var bi yandan 2. sınavlar ön hazırlık 11. sınıfım bir yandan da elime para geçmesi lazım ama nasıl kazancağım onun hakkında bilgim yok elimde 130 tl steam bakiyesi var diye bir ilan açtım %20 indirimle satıcam diye ama 1 aydır kimse yazmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri