Donanım arşivi pandemi döneminde 500 stoklu çıkarıyordu tedarik sorunu da çözüldü pek zor değil 800 stokitopya ile 800 stok hiç denk gelmedim hocam yüksek ihtimal orası değildir bende spec delta kasa seziyorum![]()
Donanım arşivi pandemi döneminde 500 stoklu çıkarıyordu tedarik sorunu da çözüldü pek zor değil 800 stokitopya ile 800 stok hiç denk gelmedim hocam yüksek ihtimal orası değildir bende spec delta kasa seziyorum![]()
Parçalar az bilmem biliyor musun. B450 Anakart yok diye bazı sistemlerde A520 anakart kullanıldı şimdi tekrar B450 lere dönüldü.Donanım arşivi pandemi döneminde 500 stoklu çıkarıyordu tedarik sorunu da çözüldü pek zor değil 800 stok
Pu pu pu aman aman gaming gen olmasın piyasanın 2bin TL fazlasına satiyorlatGaminggen üzerinden gelirse de orada son zamanlarda hep Asus kasa kullandılar belki Asus kasa + Psu da olabilir.
Zamlar gelmeden önce 20k ya 3070 23999TL ye de 3070Tİ sistem satan tek yerdi. Birde Taner hocamın yanlış hatırlamıyorsam 2000 stok olan hem intel hem AMD RTX 2060 sistemi Gaminggen üzerinden satılmıştı.Pu pu pu aman aman gaming gen olmasın piyasanın 2bin TL fazlasına satiyorlat
Valla onu hatırlamam da haqqus hb3 görünce siteden söğudumZamlar gelmeden önce 20k ya 3070 23999TL ye de 3070Tİ sistem satan tek yerdi. Birde Taner hocamın yanlış hatırlamıyorsam 2000 stok olan hem intel hem AMD RTX 2060 sistemi Gaminggen üzerinden satılmıştı.
Evet o pahalıydı. Burada siteden çok yapan kişi var. Hangi isimle çalışıyorsa ona göre indirim sağlıyorlar.Valla onu hatırlamam da haqqus hb3 görünce siteden söğudum
Selam dostlar,
Son zamanlarda konular açılıyordu sistem ne zaman gelecek diye ve bazı kısım orta seviye sistem istiyordu. Bu haber biraz onlara göre.
Ekli dosyayı görüntüle 6138PC Hocası YENİ Sistem Videosu Ne Zaman Gelir?
Selamlar arkadaşlar, PC Hocası yakında yeni sistem çıkartacak mı?forum.pchocasi.com.tr
RTX 3060Ti ve 3070 arası bir kart ile 800+ stoklu bir sistem gelmesi planlanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6139PC Hocası YENİ Sistem Videosu Ne Zaman Gelir?
Selamlar arkadaşlar, PC Hocası yakında yeni sistem çıkartacak mı?forum.pchocasi.com.tr
Kullanılacak kart Türkiye'ye ilk defa geliyormuş ve büyük ihtimalle ilk PC Hocasında görülecek.
---
Ekli dosyayı görüntüle 6140
---
Sistem AMD kart ve AMD işlemci ile çıkacak. Hediye de edilecek. İsteyenler fotoğraflardan detayları daha iyi okuyabilir.
Taner hocamın bu konulara ilgisi daha ayrı bir güzel. Konuda belirtmediği detayı da verdi özelden.Bilgilendirmen için teşekkürler her an her yeri takip edemeyip böyle bilgilendirici paylaşımlarla haberdar olmak güzel oluyor.
Bu cuma galiba. Haftaya olsa öyle belirtilirdi.Beyler bu cuma mi haftaya cuma mı
Keşke yarın olsaydı. Bugün alma şansım yokBu cuma galiba. Haftaya olsa öyle belirtilirdi.
Stok sayısı iyi gibi umarım yarına stok kalır da sizde alırsınızKeşke yarın olsaydı. Bugün alma şansım yok![]()
konu açmak için konu açıyor zaten alıştık.Bende yukarıda verdiğin bilgileri konumda belirmiştim. Neyse hocam problem değil .
Sanmıyorum ama inşallahStok sayısı iyi gibi umarım yarına stok kalır da sizde alırsınız![]()
17.30-19.30 arası. Kesin bilgi yok ama bu saatler arasında olur %99.saat kaçta gelir bilgi var mı ?