Youtubede Ihtar Yedim Karşı Bildirim Göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Sen baştan videosunu çalarak hatayı yapmışsın seni hiçbir caban haklı çıkaramaz daha çok ustelersen zararlı çıkarsın fazla desmeden konuyu kapamaya kalkmalisin.

aga geri çekmesini isteyeceğim ama tam olarak ne yazsam bilmiyom bu yazı iyimi: Youtube onay testinde hiçbir sorun bulmadı ve telif hakkı yoktu ama yinede videoları silerim sıkıntı yok. rica etsem şikayetini geri çekermisin dostum olay uzamasın.
İlk yapacağın şey hemen videolarını kaldır bende ücretli olan bir ets modunu bir paylasim sitesinde paylasmislardi bende ordan indirip kurdum video çektim içim rahat etmedi mod sahibine mesaj attım böle böle modunuzu sitede paylasmislar bende indirip video çektim istemezseniz kaldirabilirim dedim mod sahibi dürüstçe söylediğin için bu seferlik telif atmicam birdaha yapmayın ve modu modu biryerde paylasmayin demişti öle kapattık konuyu ve mod lisanslı yani istesen dava açardi zaten bir çok kişiye de dava açmış

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sen baştan videosunu çalarak hatayı yapmışsın seni hiçbir caban haklı çıkaramaz daha çok ustelersen zararlı çıkarsın fazla desmeden konuyu kapamaya kalkmalisin.

İlk yapacağın şey hemen videolarını kaldır bende ücretli olan bir ets modunu bir paylasim sitesinde paylasmislardi bende ordan indirip kurdum video çektim içim rahat etmedi mod sahibine mesaj attım böle böle modunuzu sitede paylasmislar bende indirip video çektim istemezseniz kaldirabilirim dedim mod sahibi dürüstçe söylediğin için bu seferlik telif atmicam birdaha yapmayın ve modu modu biryerde paylasmayin demişti öle kapattık konuyu ve mod lisanslı yani istesen dava açardi zaten bir çok kişiye de dava açmış
video kaldırsam nolucak ihtar atmış zaten youtubenin kendisi kaldırmış

aga şikayet eden kişinin gmailide şu [email protected]

bu arada karşı bildirimimide reddetmiş

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
peki keşfetimi etkilermi ihtar? yani videolarım dahamı az izlenir dahamı az kişinin karşısına çıkar? Yoksa bu sadece uyarı gibi birşeymi.
Etkilemez senin kanal akışını öyle bir ceza şekli yok ya kapatır ya ihtar verir bırakır zaten keşfet olayını şahıs yapmiyo algoritma sistem yapıyor yani he tabi isteseler şahısta müdahale eder ama bu sebep kesfetine engel değil

Ege_Dev

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ilk olarak adam çekmek zorunda değil ve dava ile uğraşacağını sanmıyorum ama uğraşırsa tazminat davası bile açabilir tahminimce kusura bakma çalmasaydın

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
kankam şu konuyu yalvarrım gündeme gelme hırsızlık yapıyorsun sonra adam geri çeker diye konu açıyorsun
aga ben nerden bileyim hırsızlık olduğunu? youtube onaylama sürecinde niye bana hiçbir sorun bulunamadı diyodu o zaman? orjinal olarak benimmiş diyodu. eğer telif hakkı dese ben zaten silicektim. bu arada keşfeti etkiliyormu

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
aga ben nerden bileyim hırsızlık olduğunu? youtube onaylama sürecinde niye bana hiçbir sorun bulunamadı diyodu o zaman? orjinal olarak benimmiş diyodu. eğer telif hakkı dese ben zaten silicektim. bu arada keşfeti etkiliyormu
evet

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bosver en iyi devam et adamdan almaya videoları sonra ben bilmiyordum dersin adamın yerinde olsam karşı bildirim attın diye dava bile açardım
bu arada ben haksız değilim. ulan madem video telifli neden videoya uyarı gelmiyor? Direk ihlal geliyor. telif bulunamadı diyor sonra ban atıyorlar. zaten para kazanmamda aktif değil, birşey kazanmıyom yani direk uyarsalar direk kaldırıcam ben o videoyu zaten. uyarı bile vermeden direk ihlal atıyorlar. youtube de bahane arıyo ban atmak için. Ulan uyarsanız direk silicem videoyu zaten kazancımda yok telif filan hiçbir sorun bulunmamıştı diye silmedim videoyu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
bu arada ben haksız değilim. ulan madem video telifli neden videoya uyarı gelmiyor? Direk ihlal geliyor. telif bulunamadı diyor sonra ban atıyorlar. zaten para kazanmamda aktif değil, birşey kazanmıyom yani direk uyarsalar direk kaldırıcam ben o videoyu zaten. uyarı bile vermeden direk ihlal atıyorlar. youtube de bahane arıyo ban atmak için. Ulan uyarsanız direk silicem videoyu zaten kazancımda yok telif filan hiçbir sorun bulunmamıştı diye silmedim videoyu
Telif mi gerekli sence çalmanın suç olduğunu akılina gelmedi mi?

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Telif mi gerekli sence çalmanın suç olduğunu akılina gelmedi mi?
evet telif gerekli? ben videoyu oldugu gibi çalmadım üzerine pls subscribe diye bir fotoğraf ekledim ve başlığınıda farklı yazdım. ona bakarsan çoğu spor dövüş kanalı bruce lee mike tyson videoları atıyo nerden alıyorlar bunları? diğer kanallardan alıyorlar sonra kendileri editliyorlar? uyarsalar zaten silicem birdaha çalmicam?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
evet telif gerekli? ben videoyu oldugu gibi çalmadım üzerine pls subscribe diye bir fotoğraf ekledim ve başlığınıda farklı yazdım. ona bakarsan çoğu spor dövüş kanalı bruce lee mike tyson videoları atıyo nerden alıyorlar bunları? diğer kanallardan alıyorlar sonra kendileri editliyorlar? uyarsalar zaten silicem birdaha çalmicam?
bak kankam adam orta editliyor animasyon ekliyor ama sen başlık deiimişsin bide sub butonu eklemişsin ikiside aynı mı ? azcık akıl be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri