Youtubede Ihtar Yedim Karşı Bildirim Göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
aga ben hala anlamıyorum youtube telif bulunamadı dedi ama genede ceza aldım. ve adam nasıl kendi videosunu bulduki kanalım daha 4 bin abone. hergün e postasına mesaj atıyom geri çekmiyor ihtarını. ulan sanki çekse ölecek ya. ihtarı çekse ne kaybedicek zaten daha paylaşmıyom videosunu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
aga ben hala anlamıyorum youtube telif bulunamadı dedi ama genede ceza aldım. ve adam nasıl kendi videosunu bulduki kanalım daha 4 bin abone. hergün e postasına mesaj atıyom geri çekmiyor ihtarını. ulan sanki çekse ölecek ya. ihtarı çekse ne kaybedicek zaten daha paylaşmıyom videosunu
Kanka anlamak istemiyormusun? Sen hırsızlık yapmışsın oda şikayet etmiş neden geri çeksin şikayetini

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
neden çekmesin? özür diledik ya işte birdaha yapmicaz zaten. ne kaybedicek geri çekerek. sanki bi zarar verdik.
Knk hırsızlık yaptın çekip çekmemek onun keyfine göre ha ben olsam bende cekmem

Çekmemesi sana zarar veriyor 90 günden sonra yine keşfetini etkileyecek bir muhabbet bu

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Knk hırsızlık yaptın çekip çekmemek onun keyfine göre ha ben olsam bende cekmem
e postadan engelliyemiyor dimi sürekli mesaj atıyorum hergün geri çekmesi için. mesaj gidiyordur dimi. youtube kanallarına filanda yazıyom sürekli. her dakka tüm videolarına sürekli mesaj spamlarsam ikna ederim bence sonunda

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
e postadan engelliyemiyor dimi sürekli mesaj atıyorum hergün geri çekmesi için. mesaj gidiyordur dimi. youtube kanallarına filanda yazıyom sürekli. her dakka tüm videolarına sürekli mesaj spamlarsam ikna ederim bence sonunda
Kanaldan engellemek diye birsey var evet e postadan da engelleyebiliyorsun

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
aga 90 gün nedir ya kim öle kim kala. 1 kere uyarsanız daha yapmicaz zaten. aga 90 güne kadar kim hayatta kalıcak kim ölücek ya. 1 hafta olsa neysede ulan 90 gün ne 90 gün boyunca nasıl keşfeti etkiliyor ya

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
aga 90 gün nedir ya kim öle kim kala. 1 kere uyarsanız daha yapmicaz zaten. aga 90 güne kadar kim hayatta kalıcak kim ölücek ya. 1 hafta olsa neysede ulan 90 gün ne 90 gün boyunca nasıl keşfeti etkiliyor ya
Sadece 90 gün değil bildiğim kadari ile ondan sonrada kanalın önerilmiyor falan

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Birisi beni böyle taciz etse, ihtarı geri çekeceğim varsa da çekmem.

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Birisi beni böyle taciz etse, ihtarı geri çekeceğim varsa da çekmem.
e söylemessek zaten çekmiyorlar. şansımı denemekten başka şansımmı var. ( lan 1 kuruş kazanmadım 1 kuruş kaybettirmedim altı üstü video paylaştım uyarsa yeterdi sanki teröristiz)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
e söylemessek zaten çekmiyorlar. şansımı denemekten başka şansımmı var. ( lan 1 kuruş kazanmadım 1 kuruş kaybettirmedim altı üstü video paylaştım uyarsa yeterdi sanki teröristiz)
Yani suçlusun terörist olup olmaman sorun değil

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
"
Yani suçlusun terörist olup olmaman sorun değil
sonsuza kadar keşfet banı az değilmi. idam etseydiniz direk? aga suç un cezası suçun büyüklüğü kadardır. o zaman video çalmak yerine gidip adam öldüreyim 2 side aynı büyüklükte zaten. 1,2 gün bari olsun sonsuza kadar ban ne ulan?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
"

sonsuza kadar keşfet banı az değilmi. idam etseydiniz direk? aga suç un cezası suçun büyüklüğü kadardır. o zaman video çalmak yerine gidip adam öldüreyim 2 side aynı büyüklükte zaten. 1,2 gün bari olsun sonsuza kadar ban ne ulan?
Gerçek hayatta bu kadar kopma hapishaneye atmadılar boş drama yapma yani geç yeni gmail aç devam et

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Emek hırsızlığı yapıp burdan para kazanmaya çalışıyorsun, o videolar 10 dakikada hazırlanan videolar değil günlerce uğraşılmış bir videoyu gelip 30 saniyede paylaşıyorsun ve hala kendini savunuyorsun, niye çekmiyor şikayetini diyorsun :)

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Emek hırsızlığı yapıp burdan para kazanmaya çalışıyorsun, o videolar 10 dakikada hazırlanan videolar değil günlerce uğraşılmış bir videoyu gelip 30 saniyede paylaşıyorsun ve hala kendini savunuyorsun, niye çekmiyor şikayetini diyorsun :)
para kazanmakmı? para kazanma aktif bile değil videodan abone bile gelmedi. sadece video atmak için video attım . zaten izlenmeside düşük. uyarsalar silerdim direk. bi kazancım yok zaten. günlerce uğraşmak? lan adam minecraftta 2 blok yürüyüp creeperin üzerine kova ile su dökmüş zaten. onun yaptığı iş 10sn benim cezam direk sonsuza kadar keşfet banı=perma ban(sonsuza kadar keşfetten banlıyorlarsa oraya niye 90 gün yazarlar hiç anlamıyorum) o kanaldan daha çok emek veriyorum ayrıca günün 2 saati video atıyom diğer 18 saatte kanalı kontrol ediyom abone gelecekmi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri