- Tepki
- 3
Merhabalar.
Dostlar yeni bi pc topladım
Bilgileri,
İntel İ7 11700kf
Asus Nvdia GeForce RTX 3060 ti
Asus Rog strix z590-E anakart
Xlr gaming (8x2) 16 gb ram 4600 mhz
Asus Rog strix 750w 80 gold plus güç ünitesi
Corsair iCUE Hi150, 360mm sıvı soğutucu
WD_BLACK 1TB SN850x SSD
Sistem bu şekilde ve windosw 11 home lisanslı sürümü yüklü.
Dostlar pc’de CS GO oynarken ekran donup kalıyor ve hiç bir şekilde oyun ekranı geri gelmiyor ama arkadan sesler herşey geliyor..
(Oyun dışında bi donma yaşamadım henüz)
Alt Tab yaparak bilgisayırın masa üstüne dönebiliyorum yada görev yöneticisinden oyunu kapatıp tekrat başlatabiliyorum ama, başlattığım da 30dk 1saat sonra yine aynısı oluyor.
İşlemcinin sıcaklığını, ekran kartını, soğutucuyu herşeyi kontrol ettim ama sorunu çözemiyorum. Ekran donmaya devam ediyor.
Ne yapılması gerektiğini bilen yada aynı sıkıntıyı yaşamış çözmüş olan varsa lütfen paylaşırmısınız?
Şimdiden teşekkürler.
Dostlar yeni bi pc topladım
Bilgileri,
İntel İ7 11700kf
Asus Nvdia GeForce RTX 3060 ti
Asus Rog strix z590-E anakart
Xlr gaming (8x2) 16 gb ram 4600 mhz
Asus Rog strix 750w 80 gold plus güç ünitesi
Corsair iCUE Hi150, 360mm sıvı soğutucu
WD_BLACK 1TB SN850x SSD
Sistem bu şekilde ve windosw 11 home lisanslı sürümü yüklü.
Dostlar pc’de CS GO oynarken ekran donup kalıyor ve hiç bir şekilde oyun ekranı geri gelmiyor ama arkadan sesler herşey geliyor..
(Oyun dışında bi donma yaşamadım henüz)
Alt Tab yaparak bilgisayırın masa üstüne dönebiliyorum yada görev yöneticisinden oyunu kapatıp tekrat başlatabiliyorum ama, başlattığım da 30dk 1saat sonra yine aynısı oluyor.
İşlemcinin sıcaklığını, ekran kartını, soğutucuyu herşeyi kontrol ettim ama sorunu çözemiyorum. Ekran donmaya devam ediyor.
Ne yapılması gerektiğini bilen yada aynı sıkıntıyı yaşamış çözmüş olan varsa lütfen paylaşırmısınız?
Şimdiden teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: