Corsair kasa kapalı. Yanlış bilgi versem uyarıyı burada da alırım ben buranın çalışanı falan değilim gönüllü yazıyoruz burada.Başka forumda olsan yanlış bilgi vermekten uyarı alırsın
Corsair kasa kapalı. Yanlış bilgi versem uyarıyı burada da alırım ben buranın çalışanı falan değilim gönüllü yazıyoruz burada.Başka forumda olsan yanlış bilgi vermekten uyarı alırsın
Pc hocası gibi oldu link gelince direk bitti 1 dakika içindeFiyatı iyi geldi F6 alamayanlar için alternatif olabilir.
Sen bir fan boysun sana laf anlatmaya uğraşmak istemiyorumBelli oldu ne oldu kardeşim saniyesinde bitti ve berbat bir kasa ile çıktı. Stokları öğrenince sanki bir şey yapabiliyorsun.
Kasanın hava akışı iyi sayılmaz ama yanıyor falan demeyelim bence.Kasa değişmen lazım. Yarın pc yanıyor diye gelirsin.
İyi de sonuç olarak gene hemen bitti. He yanlış anlaşılmasın bu konuda tabiki modartı suçladığımdan değil ama senin söylediğin de mantıklı değil.Stok net belliydi, dur bir sorayım olayı yaşanmadı. Mantıklı düşün
Bana bir şey anlatma, moderatör olarak kasa yanar diyenleri kontrol etSana ne anlatsam boş.
Kötü kasa. Zoruna mı gidiyor kardeşim. Kasa kötü. İyi diyemezsin. Kötü. Bu kişiden kişiye değişmez. Herkese göre kötü. Örnek istiyorsan donanım arşivinin spec delta kasaya mesh kapak taktığı videoyu izle.Bana bir şey anlatma, moderatör olarak kasa yanar diyenleri kontrol et
İnşallah dostumTeşekkürler dostum umarın sen daha iyi fırsatlara denk gelirsin![]()
Reis üslubun yanlış kötüde olsa bunu daha düzgün kirmayacak şekilde söylemen daha doğru olur arkadaş belki parası ona yetti veya daha sonradan yükseltecek stok bitecek diye bende böyle aldım ama şimdi farki verip yukselticem hatta anakarti bile yukseltcemKötü kasa. Zoruna mı gidiyor kardeşim. Kasa kötü. İyi diyemezsin. Kötü. Bu kişiden kişiye değişmez. Herkese göre kötü. Örnek istiyorsan donanım arşivinin spec delta kasaya mesh kapak taktığı videoyu izle.
Dedikleri anlaşılmıyorsa başka yöntemler deneyebilir. Dediği gibi kasa kötü. Milletin kasasını savunmaya ne gerek var kötüyse kötüdür seni beni yok.Reis üslubun yanlış kötüde olsa bunu daha düzgün kirmayacak şekilde söylemen daha doğru olur arkadaş belki parası ona yetti veya daha sonradan yükseltecek stok bitecek diye bende böyle aldım ama şimdi farki verip yukselticem hatta anakarti bile yukseltcem
Ah be, tam da sizlik 2 kasa kaçmış PC almayı düşünüyor musunuz ?İnşallah dostum. İ5 12400f rtx 3060 hayalim var.
Ben kimseyi kötülemiyorum aşağılamıyorum. Kasanın genel kalitesinden bahsediyoruz. Para konusunda kimseye dalga geçmem çünkü ben de kötü durumdayım. Ben toplamaya çalıştığım APU sisteme 200tl lik sadece anakartı yerleştirmek amaçlı bir kasa aldım yani. Laf edilecek olsa bana edilir.Reis üslubun yanlış kötüde olsa bunu daha düzgün kirmayacak şekilde söylemen daha doğru olur arkadaş belki parası ona yetti veya daha sonradan yükseltecek stok bitecek diye bende böyle aldım ama şimdi farki verip yukselticem hatta anakarti bile yukseltcem
Evet , fakat bu aralar alamicam. İçim acıyor :/Ah be, tam da sizlik 2 kasa kaçmış PC almayı düşünüyor musunuz ?
Millet 1 tane alamıyor biri 5 tane almış 13.5 kdan satıyor birde hızlı olan kapar yazmış ulan bu hak mı ya ?Evet , fakat bu aralar alamicam. İçim acıyor :/
Onu bilmiyorumda , bu sistemleri toplasam 18-20k oluyor . Babam 20k ya kadar alırım diyor fakat öyle olmayacak biliyorum. Olsada ben aldırmam zatenMillet 1 tane alamıyor biri 5 tane almış 13.5 kdan satıyor birde hızlı olan kapar yazmış ulan bu hak mı ya ?