- Tepki
- 102
Pch sistemi için yapan vardı ciddi ciddi.E devlete giriyorsun şikayet ediyorsun. Ey devlet bunlar beni kandırdı diyorsun. Onlar araştırıyor
Pch sistemi için yapan vardı ciddi ciddi.E devlete giriyorsun şikayet ediyorsun. Ey devlet bunlar beni kandırdı diyorsun. Onlar araştırıyor
Onlar büyük ihtimalle sonuçsuz kalacak boşa zaman harcanan şeyler.Pch sistemi için yapan vardı ciddi ciddi.
Aynen öyle.Onlar büyük ihtimalle sonuçsuz kalacak boşa zaman harcanan şeyler.
İnsanların işi yok galiba.Onlar büyük ihtimalle sonuçsuz kalacak boşa zaman harcanan şeyler.
Edevletten 2 dk almıyor.İnsanların işi yok galiba.
Yav he heOnlar büyük ihtimalle sonuçsuz kalacak boşa zaman harcanan şeyler.
Anladık sen savunacaksın. Biz şikayet etme olayından bahsetmiyoruz o kısa sürebilir. Bunun sonuçlanması kim bilir kaç ay sürecek orası önemli .Edevletten 2 dk almıyor.
BoşverYav he he
Sürsün, beni uğraştıracak bir şey yokAnladık sen savunacaksın. Biz şikayet etme olayından bahsetmiyoruz o kısa sürebilir. Bunun sonuçlanması kim bilir kaç ay sürecek orası önemli .
Tamam güzel insan. Sonucunu ne zaman olursa buradan herkese belirtirsen seviniriz. Sana kalmış bir şey ama uğraşının sonucunu herkes merak eder.Sürsün, beni uğraştıracak bir şey yok
Rekabet kurumuna bir başvuru yaparsanız inceler.Kaç adet bilgisayar beyan edildi kaç adet satıldı bunlar faturalarla ispatlanır.Eğer bir usulsuzluk varsa haksız rekabet oluşuyor.Türk Ticaret Kanunun'da bununla ilgili maddeler var.Büyük firmalar bunu riske alıp 100 stok beyan edip 5 tane kolay kolay satamaz.Yani bu riski göze almaz.Başvuruların çoğunun boşa çıkacağını düşünüyorum.100 stok vardı ve hızlı olan aldıTamam güzel insan. Sonucunu ne zaman olursa buradan herkese belirtirsen seviniriz. Sana kalmış bir şey ama uğraşının sonucunu herkes merak eder.
Zaten öyle , bende buna inanıyorum. Kaldı ki günümüzde bir çok yer , marka , mağaza böyle haksızlıklar yapıyor onlara bile ceza kesilmiyorken sıra bunlara gelmez.Rekabet kurumuna bir başvuru yaparsanız inceler.Kaç adet bilgisayar beyan edildi kaç adet satıldı bunlar faturalarla ispatlanır.Eğer bir usulsuzluk varsa haksız rekabet oluşuyor.Türk Ticaret Kanunun'da bununla ilgili maddeler var.Büyük firmalar bunu riske alıp 100 stok beyan edip 5 tane kolay kolay satamaz.Yani bu riski göze almaz.Başvuruların çoğunun boşa çıkacağını düşünüyorum.100 stok vardı ve hızlı olan aldı
İyi forumlar.
Hocam artık e fatura var sizin kredi kartından yaptığınız her işlem vergi dairesine intikal edilir.Haksız rekabet de firmaların diğer firmalara dürüst olması gerekir.Örneğin A firması ben 10k ya 300 stok koyuyorum derse onu uygular.Uygulamaz ise diğer firmalara karşı haksız rekabet oluşuyor.Zaten öyle , bende buna inanıyorum. Kaldı ki günümüzde bir çok yer , marka , mağaza böyle haksızlıklar yapıyor onlara bile ceza kesilmiyorken sıra bunlara gelmez.
Çok güzel yorum yapmışsın dostum.Rekabet kurumuna bir başvuru yaparsanız inceler.Kaç adet bilgisayar beyan edildi kaç adet satıldı bunlar faturalarla ispatlanır.Eğer bir usulsuzluk varsa haksız rekabet oluşuyor.Türk Ticaret Kanunun'da bununla ilgili maddeler var.Büyük firmalar bunu riske alıp 100 stok beyan edip 5 tane kolay kolay satamaz.Yani bu riski göze almaz.Başvuruların çoğunun boşa çıkacağını düşünüyorum.100 stok vardı ve hızlı olan aldı
İyi forumlar.
Hocam belirtmiş ya 100 intel 100 ryzenÇok güzel yorum yapmışsın dostum.
Peki 100 stok vardı nerede
Pardon ben yanlış anlamışım dostum.Hocam belirtmiş ya 100 intel 100 ryzen
Videoyu en kısa zamanda beklerim hocam.Performans olarak 11.500 TL ile 12.000 TL lık sistemlerin arasında en ufak fark yok , vatan PC işlemci yükselmesini uygun tuttu . İtopya da b660 ı uygun tuttu ( 300 TL daha uygundu ) .
2 sistem de çok iyiydi.
MSI kasa ve PSU için 500 TL değerdi . Ama Corsair kasa ve PSU da kalite olarak eşler . Hava akış değil kalite...
Levonla Taner arkadaş .
Bu tarz atışmalar bitmeli cümleten beyler . Sistemi ben de aldım. Bi inceleme de ben yaparım ısıyı fpsleri görürsünüz. Hem sizin için kasa da değiştiririm aradaki sıcaklık farkını da görürsünüz.
Adamsın abi. Heyecanla bekliyorumPerformans olarak 11.500 TL ile 12.000 TL lık sistemlerin arasında en ufak fark yok , vatan PC işlemci yükselmesini uygun tuttu . İtopya da b660 ı uygun tuttu ( 300 TL daha uygundu ) .
2 sistem de çok iyiydi.
MSI kasa ve PSU için 500 TL değerdi . Ama Corsair kasa ve PSU da kalite olarak eşler . Hava akış değil kalite...
Levonla Taner arkadaş .
Bu tarz atışmalar bitmeli cümleten beyler . Sistemi ben de aldım. Bi inceleme de ben yaparım ısıyı fpsleri görürsünüz. Hem sizin için kasa da değiştiririm aradaki sıcaklık farkını da görürsünüz.