- Konu Sahibi
Dostlar başvurularınız için teşekkür ederim. Hepsine tek tek bakıp, doğru bir arkadaş veya arkadaşımızı seçeceğiz. Önümüzdeki hafta duyurusunu yapıyor oluruz.
Konuda sadece sizin isteklerinizi gördüm. Seçilecek arkadaşın istekleri konusunda fikriniz nedir ?Dostlar başvurularınız için teşekkür ederim. Hepsine tek tek bakıp, doğru bir arkadaş veya arkadaşımızı seçeceğiz. Önümüzdeki hafta duyurusunu yapıyor oluruz.
Konuda sadece sizin isteklerinizi gördüm. Seçilecek arkadaşın istekleri konusunda fikriniz nedir ?
Bu arada konuyu yeni gördüm başvuru yapmadım ben.
Anladım. Başvuranlar arasında taleplerinizi karşılayacak kişiler çıkmazsa bir kaç arkadaşımı yönlendirebilirim.Kazan - kazan mantığı. Herkesin farklı beklentileri olabilir. Ancak burada öncelik bizim taleplerimizin karşılanabiliyor olması. Bunun karşılığında da talep eden arkadaşın beklentileri konuşulur. Orta yol bulunacaktır.
Anladım. Başvuranlar arasında taleplerinizi karşılayacak kişiler çıkmazsa bir kaç arkadaşımı yönlendirebilirim.
Rica ederim faydamız olursa ne mutlu.Teşekkür ederim hocam. Örtüşmez ise pm ile haberdar ederim.
Hocam görüşme yapacaksanız hangi kanal üzerinden yapılacak ? Olumsuz geribildirim verilecek mi yoksa yapılan duyuruya göre biz mi sonucu anlayacağız ?Kazan - kazan mantığı. Herkesin farklı beklentileri olabilir. Ancak burada öncelik bizim taleplerimizin karşılanabiliyor olması. Bunun karşılığında da talep eden arkadaşın beklentileri konuşulur. Orta yol bulunacaktır.
Bence seçilen kişiye zaten mail üzerinden ulaşılır. Sonra burada açıklama yapılır geri kalanlar da zaten seçilmemiştir.Hocam görüşme yapacaksanız hangi kanal üzerinden yapılacak ? Olumsuz geribildirim verilecek mi yoksa yapılan duyuruya göre biz mi sonucu anlayacağız ?
Hocam görüşme yapacaksanız hangi kanal üzerinden yapılacak ? Olumsuz geribildirim verilecek mi yoksa yapılan duyuruya göre biz mi sonucu anlayacağız ?
Başvuruda telefon numaram da var. Postaya forumlardan çok mail geldiği için gözden kaçmaması adına tek bir noktaya odaklanmak için sordum hocam.Bence seçilen kişiye zaten mail üzerinden ulaşılır. Sonra burada açıklama yapılır geri kalanlar da zaten seçilmemiştir.
Haftaya belli olurmu peki?Bu konu üzerinden admin arkadaşlarımızı etiketleyeceğiz. Doğal olarak başvuran herkes bu konudan görebilir detayları.
Güzel detaymış aslında. Mail üzerinden başvuru yapılıyor oradan yanıt alınır diye düşünülüyor ama başka iletişim yeri de olmalı. Mantıklı.Başvuruda telefon numaram da var. Postaya forumlardan çok mail geldiği için gözden kaçmaması adına tek bir noktaya odaklanmak için sordum hocam.
Geçen hafta, haftaya belli olur denmişti ama...@OceanLaB hocam belli oldu mu?
Uğur abi gibi birisinin gelmesi gerek.uğur hoca çok başkaydı be
o çok başkaydı.Uğur abi gibi birisinin gelmesi gerek.
- Mesajlar 41,855
- Tepki 4,079
- Çevrimiçi Zaman 794:35