Ya millet çıkan smokinlerle kıyaslıyor şuan bu sistem bğtçen varsa daha iyisi yok çıkarsada 100 stok çıkar 3060 ı 15 k ya almaktansa bunu tercih ederim ben.Bi arkadaş sayesinde sistemi almaktan çekiniyorum almayacağım hatta yeni sistem inşallah amd nvidia olur ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
Alınabilir evetYa millet çıkan smokinlerle kıyaslıyor şuan bu sistem bğtçen varsa daha iyisi yok çıkarsada 100 stok çıkar 3060 ı 15 k ya almaktansa bunu tercih ederim ben.
rx6600xt kullanıyorum ve gayet memnunum. Siz hala amd kartları eski amd kartları zannediyorsunuz sanırım. artık o devir bitti. sırf fiyatı pahalı ve reklamı çok diye nvidia fanı oluyor millet.Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
Hocam cyberpunk oynarken ray tracingi ultra fulleyip ss atabilir misin? Hani nvdianın tek özelliği pahalı olması ya? direk kanıtını senden görelim.rx6600xt kullanıyorum ve gayet memnunum. Siz hala amd kartları eski amd kartları zannediyorsunuz sanırım. artık o devir bitti. sırf fiyatı pahalı ve reklamı çok diye nvidia fanı oluyor millet.
ya kimse ray traycing de amd, nvidia ekran kartlarından daha iyi dememiş ki. sistemi satın aldım fakat pişman oldum sayenizde.Hocam cyberpunk oynarken ray tracingi ultra fulleyip ss atabilir misin? Hani nvdianın tek özelliği pahalı olması ya? direk kanıtını senden görelim.
Arkadaş nvdianın tek özelliği pahalı olması demedi mi? ben neye ithafen yazdım? Direkt amd ray tracingde iyi demesine gerek yok cevap yazmak için. Bunu anlayamıyor musunuz arkadaşlar?ya kimse ray traycing de amd, nvidia ekran kartlarından daha iyi dememiş ki. sistemi satın aldım fakat pişman oldum sayenizde.
Ya ne çok abarttın al rtx ini dlss ini tamam tek kart nvidiaYa bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
Teknolojiye mi bakıyorsun kanka ciddenO zaman oyun tarafında niye daha iyi diyorsun? Amd nvdianın üzerine ne katmış, hangi teknolojide daha iyi? Ben gerçekleri söylüyorum, insanlar da bu gerçeklere göre amd sistem alsın istiyorum, ben bu gerçeklere göre aldım ama bunları bilmeyen birisi ileride pişman olabilir. Zaten sorun herkeste oluyor demiyorum sadece yıl 2022 hala karşılaşan bir sürü kişi var.
Ben ne dedim? Amd f/p olarak önde dedim. Alınırsa bunun için alınır dedim. Onun haricinde alınmaz dedim. Yapay zekalı dlss ile fsr karşılaştıran varsa çok gülerim. Fsr görüntü kalitesi olarak hala çok kötü 2.0'da bile. Tabi birisi yazılımsal birisi direkt yapay zeka tabanlı. Şimdi hangi taraf önde?Teknolojiye mi bakıyorsun kanka ciddenBirde gerçekleri konuşuyormuşsun. Sen gir bak RTX 3060 fiyatına. En düşük 8500TL birde gir 6650XT fiyatına bak. Sonra birde youtube üzerinden araştır performans farklarına bak. Bakalım AMD ne tarafta öndeymiş. Gir RSR ye bak bakalım nasıl çalışıyor. AMD Link özelliği ne mesela biliyor musun ? Boş konuşuyorsunuz boş.
Gelmiş burada Ray tracing falan yazıyor. Kanka kimse deli gibi bu özelliği kullanmıyor veya istemiyor hatta tercih etmiyor bile. Millet Nvidia alınca buna değil DLSS özelliğine bakıyor. Ona da rakip hem FSR 2.0 var hem de RSR var.
Ben amd olsam sizi reklamcı niyetine işe alırdımTeknolojiye mi bakıyorsun kanka ciddenBirde gerçekleri konuşuyormuşsun. Sen gir bak RTX 3060 fiyatına. En düşük 8500TL birde gir 6650XT fiyatına bak. Sonra birde youtube üzerinden araştır performans farklarına bak. Bakalım AMD ne tarafta öndeymiş. Gir RSR ye bak bakalım nasıl çalışıyor. AMD Link özelliği ne mesela biliyor musun ? Boş konuşuyorsunuz boş.
Gelmiş burada Ray tracing falan yazıyor. Kanka kimse deli gibi bu özelliği kullanmıyor veya istemiyor hatta tercih etmiyor bile. Millet Nvidia alınca buna değil DLSS özelliğine bakıyor. Ona da rakip hem FSR 2.0 var hem de RSR var.
arkdaşlar ben bu sistemi alıcam ayrıyetten sıvı soğutucu aldım msi mag coreliquid p240 240mm işlemci sıvı soğutucuBol stoklu yeni kartlı ucuz fiyatlı çok güzel bir sistem çıktı.
1000 Stok var. 800 Stok web , 200 stok PC Kolik mağazasında satışta!!
Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
• Ekran kartı: XFX RX 6700 10GB
• RAM: GoodRam (2x8) 16GB 3600MHz CL18
• SSD: WD Green SN350 NVMe M2
• Anakart: MSI A520M-A PRO
• Güç Kaynağı: FSP Hyper 80+ PRO 650W
• Kasa: Vento VG10F
İnceleme:
Sistem Linki:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Ben bunca forumlarda gördüğüme göre söylüyorum. Nvidia alanlar böyle AMD sorunlu denildiğinden vs DLSS olduğundan oluyor. Daha kimse RTX kullanmak istiyorum kart önerin demedi. FSR 2.0 ile DLSS karşılaştırma videoları var ve yakınlaştırılmış olmalarına rağmen arada fark çok az iken sen büyüteç ile falan mı bakıyorsun pixel pixel inceleme mi yapıyorsun ?Ben ne dedim? Amd f/p olarak önde dedim. Alınırsa bunun için alınır dedim. Onun haricinde alınmaz dedim. Yapay zekalı dlss ile fsr karşılaştıran varsa çok gülerim. Fsr görüntü kalitesi olarak hala çok kötü 2.0'da bile. Tabi birisi yazılımsal birisi direkt yapay zeka tabanlı. Şimdi hangi taraf önde?
Ray tracing gerçekten kullanılmayan, istenmeyen bir özellik mi : D valla çok komiksin. Züğürt tesellisi işte. Dolarla maaş alamayınca böyle oluyor. Steam istatistikleri ortada. Dolarla maaş alanlar AMD'den uzak duruyor : )
edit: Bu arada yeni öğrendim amd link teknolojisini hemen açıyorum oyunlarda süper bir şey galiba ray tracing gibi.
PCKolik montaj yapar mı bilmiyorum ama 2000tl ye Cougar 360mm sıvı soğutma vardı kasa destekliyorsa onu paylaşayım.arkdaşlar ben bu sistemi alıcam ayrıyetten sıvı soğutucu aldım msi mag coreliquid p240 240mm işlemci sıvı soğutucu
bu soğutucunun montajından anlamam kasaya uyuyor mu?
ve soğutucuyu pckolige göndersem montajını yapıp gönderirler mi?
ince hesaptan gaming gecesi indiriminden aldım 1500 tlye o yüzden bu modeli sordum kasaya uyuyormu yoksa pckolik yapmaz ise bilgisayarcıya montajlattırcamPCKolik montaj yapar mı bilmiyorum ama 2000tl ye Cougar 360mm sıvı soğutma vardı kasa destekliyorsa onu paylaşayım.
Kasanın sayfasında öyle bir bilgiye ulaşamadım ancak önde 3x12cm fan olduğundan ön tarafa takılabilir diye düşünüyorum. Öndeki iki fan üst tarafa takılır ön tarafa 360mm sıvı soğutma takılır. MSI markasına göre çok daha iyi ve 360mm kesinlikle daha iyi soğutur.
![]()
COUGAR CGR-AQUA 360 LIQUID 360mm Sıvı Soğutucusu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
COUGAR Marka COUGAR CGR-AQUA 360 LIQUID 360mm Sıvı Soğutucusu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com