Fırsat PC Hocası YENİ SİSTEM 14.899TL!!!

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kargoda problem yasayan oldumu hic

asiribis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bi arkadaş sayesinde sistemi almaktan çekiniyorum almayacağım hatta yeni sistem inşallah amd nvidia olur ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
Ya millet çıkan smokinlerle kıyaslıyor şuan bu sistem bğtçen varsa daha iyisi yok çıkarsada 100 stok çıkar 3060 ı 15 k ya almaktansa bunu tercih ederim ben.

alieken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Banka kartı ile ödeme yaptığımızda sepete geri gönderiyor, sebebi ne olabilir?

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
bence gayet iyi bir sistem yani rx6700 bile olsa 6600 xt modelinden iyidir. ayrıca işlemci de çok güzel. eğer elimdeki sistemi almamış olsaydım kesinlikle bu sistemi alırdım.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
rx6600xt kullanıyorum ve gayet memnunum. Siz hala amd kartları eski amd kartları zannediyorsunuz sanırım. artık o devir bitti. sırf fiyatı pahalı ve reklamı çok diye nvidia fanı oluyor millet.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
rx6600xt kullanıyorum ve gayet memnunum. Siz hala amd kartları eski amd kartları zannediyorsunuz sanırım. artık o devir bitti. sırf fiyatı pahalı ve reklamı çok diye nvidia fanı oluyor millet.
Hocam cyberpunk oynarken ray tracingi ultra fulleyip ss atabilir misin? Hani nvdianın tek özelliği pahalı olması ya? direk kanıtını senden görelim.

Ardelrey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam cyberpunk oynarken ray tracingi ultra fulleyip ss atabilir misin? Hani nvdianın tek özelliği pahalı olması ya? direk kanıtını senden görelim.
ya kimse ray traycing de amd, nvidia ekran kartlarından daha iyi dememiş ki. sistemi satın aldım fakat pişman oldum sayenizde.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ya kimse ray traycing de amd, nvidia ekran kartlarından daha iyi dememiş ki. sistemi satın aldım fakat pişman oldum sayenizde.
Arkadaş nvdianın tek özelliği pahalı olması demedi mi? ben neye ithafen yazdım? Direkt amd ray tracingde iyi demesine gerek yok cevap yazmak için. Bunu anlayamıyor musunuz arkadaşlar?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Elinde para olsa herkes rtx ekran kartı alır. Adam Avrupa'da asgari ücret maaşının yüzde 20 siyle çekiyo altına rtx ekran kartını , neyi neye savunuyorsunuz anlamıyorum ama amdyi savunanların yarısı yokluktan amd fanı.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
Ya ne çok abarttın al rtx ini dlss ini tamam tek kart nvidia

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
O zaman oyun tarafında niye daha iyi diyorsun? Amd nvdianın üzerine ne katmış, hangi teknolojide daha iyi? Ben gerçekleri söylüyorum, insanlar da bu gerçeklere göre amd sistem alsın istiyorum, ben bu gerçeklere göre aldım ama bunları bilmeyen birisi ileride pişman olabilir. Zaten sorun herkeste oluyor demiyorum sadece yıl 2022 hala karşılaşan bir sürü kişi var.
Teknolojiye mi bakıyorsun kanka cidden :D Birde gerçekleri konuşuyormuşsun. Sen gir bak RTX 3060 fiyatına. En düşük 8500TL birde gir 6650XT fiyatına bak. Sonra birde youtube üzerinden araştır performans farklarına bak. Bakalım AMD ne tarafta öndeymiş. Gir RSR ye bak bakalım nasıl çalışıyor. AMD Link özelliği ne mesela biliyor musun ? Boş konuşuyorsunuz boş.

Gelmiş burada Ray tracing falan yazıyor. Kanka kimse deli gibi bu özelliği kullanmıyor veya istemiyor hatta tercih etmiyor bile. Millet Nvidia alınca buna değil DLSS özelliğine bakıyor. Ona da rakip hem FSR 2.0 var hem de RSR var.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Teknolojiye mi bakıyorsun kanka cidden :D Birde gerçekleri konuşuyormuşsun. Sen gir bak RTX 3060 fiyatına. En düşük 8500TL birde gir 6650XT fiyatına bak. Sonra birde youtube üzerinden araştır performans farklarına bak. Bakalım AMD ne tarafta öndeymiş. Gir RSR ye bak bakalım nasıl çalışıyor. AMD Link özelliği ne mesela biliyor musun ? Boş konuşuyorsunuz boş.

Gelmiş burada Ray tracing falan yazıyor. Kanka kimse deli gibi bu özelliği kullanmıyor veya istemiyor hatta tercih etmiyor bile. Millet Nvidia alınca buna değil DLSS özelliğine bakıyor. Ona da rakip hem FSR 2.0 var hem de RSR var.
Ben ne dedim? Amd f/p olarak önde dedim. Alınırsa bunun için alınır dedim. Onun haricinde alınmaz dedim. Yapay zekalı dlss ile fsr karşılaştıran varsa çok gülerim. Fsr görüntü kalitesi olarak hala çok kötü 2.0'da bile. Tabi birisi yazılımsal birisi direkt yapay zeka tabanlı. Şimdi hangi taraf önde?

Ray tracing gerçekten kullanılmayan, istenmeyen bir özellik mi : D valla çok komiksin. Züğürt tesellisi işte. Dolarla maaş alamayınca böyle oluyor. Steam istatistikleri ortada. Dolarla maaş alanlar AMD'den uzak duruyor : )

edit: Bu arada yeni öğrendim amd link teknolojisini hemen açıyorum oyunlarda süper bir şey galiba ray tracing gibi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Ben amd olsam sizi reklamcı niyetine işe alırdım :ROFLMAO: . Şaka bir yana 3060 alacağıma 6650 alırdım heralde. Daha mantıklı en azından. Ama eğer 6650 ise , 6600 ı 3060 a tercih etmem mesela.

İsimsiz canavar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bol stoklu yeni kartlı ucuz fiyatlı çok güzel bir sistem çıktı.

1000 Stok var. 800 Stok web , 200 stok PC Kolik mağazasında satışta!!

Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
• Ekran kartı: XFX RX 6700 10GB
• RAM: GoodRam (2x8) 16GB 3600MHz CL18
• SSD: WD Green SN350 NVMe M2
• Anakart: MSI A520M-A PRO
• Güç Kaynağı: FSP Hyper 80+ PRO 650W
• Kasa: Vento VG10F

İnceleme:

Sistem Linki:
arkdaşlar ben bu sistemi alıcam ayrıyetten sıvı soğutucu aldım msi mag coreliquid p240 240mm işlemci sıvı soğutucu
bu soğutucunun montajından anlamam kasaya uyuyor mu?
ve soğutucuyu pckolige göndersem montajını yapıp gönderirler mi?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ben ne dedim? Amd f/p olarak önde dedim. Alınırsa bunun için alınır dedim. Onun haricinde alınmaz dedim. Yapay zekalı dlss ile fsr karşılaştıran varsa çok gülerim. Fsr görüntü kalitesi olarak hala çok kötü 2.0'da bile. Tabi birisi yazılımsal birisi direkt yapay zeka tabanlı. Şimdi hangi taraf önde?

Ray tracing gerçekten kullanılmayan, istenmeyen bir özellik mi : D valla çok komiksin. Züğürt tesellisi işte. Dolarla maaş alamayınca böyle oluyor. Steam istatistikleri ortada. Dolarla maaş alanlar AMD'den uzak duruyor : )

edit: Bu arada yeni öğrendim amd link teknolojisini hemen açıyorum oyunlarda süper bir şey galiba ray tracing gibi.
Ben bunca forumlarda gördüğüme göre söylüyorum. Nvidia alanlar böyle AMD sorunlu denildiğinden vs DLSS olduğundan oluyor. Daha kimse RTX kullanmak istiyorum kart önerin demedi. FSR 2.0 ile DLSS karşılaştırma videoları var ve yakınlaştırılmış olmalarına rağmen arada fark çok az iken sen büyüteç ile falan mı bakıyorsun pixel pixel inceleme mi yapıyorsun ?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
arkdaşlar ben bu sistemi alıcam ayrıyetten sıvı soğutucu aldım msi mag coreliquid p240 240mm işlemci sıvı soğutucu
bu soğutucunun montajından anlamam kasaya uyuyor mu?
ve soğutucuyu pckolige göndersem montajını yapıp gönderirler mi?
PCKolik montaj yapar mı bilmiyorum ama 2000tl ye Cougar 360mm sıvı soğutma vardı kasa destekliyorsa onu paylaşayım.

Kasanın sayfasında öyle bir bilgiye ulaşamadım ancak önde 3x12cm fan olduğundan ön tarafa takılabilir diye düşünüyorum. Öndeki iki fan üst tarafa takılır ön tarafa 360mm sıvı soğutma takılır. MSI markasına göre çok daha iyi ve 360mm kesinlikle daha iyi soğutur.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Ben farkı da buradan video atıp gösterirdim de değmez. Çünkü ben fanboy değilim ama sen fanboysun. Bir amd kullanıcısı olarak burada objektif bir şekilde iki markanın eksi ve artılarından bahsettim bunu bile kaldıramadınız. Hayırlı forumlar.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu konu tamamen hangi ekran kartlarını kıyasladığımıza bağlı.

İsimsiz canavar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
PCKolik montaj yapar mı bilmiyorum ama 2000tl ye Cougar 360mm sıvı soğutma vardı kasa destekliyorsa onu paylaşayım.

Kasanın sayfasında öyle bir bilgiye ulaşamadım ancak önde 3x12cm fan olduğundan ön tarafa takılabilir diye düşünüyorum. Öndeki iki fan üst tarafa takılır ön tarafa 360mm sıvı soğutma takılır. MSI markasına göre çok daha iyi ve 360mm kesinlikle daha iyi soğutur.

ince hesaptan gaming gecesi indiriminden aldım 1500 tlye o yüzden bu modeli sordum kasaya uyuyormu yoksa pckolik yapmaz ise bilgisayarcıya montajlattırcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri