Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

girlgamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Güncelleme yapayım soru soranlara özel olarak;

• Toplam stok sayısı: 50 Adet (Bu benim elimde değil. İtopya bu kadar ürün çıkartabildi. Üst segmentte çok stok olmuyor zaten.)
• Sistemler montajsız teslim edilmeyecek. Bu şekilde bilgi verdiler bana. Yani ödemeyi yaptıktan sonra, montaj bitince sizi arayacaklar "sisteminiz hazır, gelip alabilirsiniz" diye.
• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.
Bu yazdıklarınızdan mağaza müdürünün haberi vardır diye düşünüyorum. Bize “belki sistem çıkmayabilir” diye belirtti biraz önce :)

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam bileşenlerden ufak bilgiler verirmisiniz burda bekliyoruz sabahtan beri merak ediyoruz hocam kasa nedir ekran kartı markası nedir bir bilgi verin nolur @OceanLaB

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
liste yapildi burada ama itopyanin listeye uymasi lazim ki kargaşa çıkmasın, abi sen itopyaya desen de listeye gore verseler sistemi, biz kendimiz listeye gore ilerleyecegiz ama illaki birileri sonradan gelip listeye uymayip insanlarin magdur olmasina sebep olacak, bu yuzden en iyisi itopyanin listeye gore uymasi

Listeyi itopya yapmadıysa bu dediğiniz biraz zor gibi.
Personelden bununla ilgili bilgi alabiliyorsanız sorun.
Ki öyle olsa bile orada birileri mutlaka kargaşa çıkaracaktır.

YamacKocovali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Listeyi itopya yapmadıysa bu dediğiniz biraz zor gibi.
Personelden bununla ilgili bilgi alabiliyorsanız sorun.
Ki öyle olsa bile orada birileri mutlaka kargaşa çıkaracaktır.
Personel diyorki adam gelip ben bu sistemi alicam dese ben ona vermek zorundayim dedi ama listede olan kişiler olarak tutmaya çalışıcaz

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Personel diyorki adam gelip ben bu sistemi alicam dese ben ona vermek zorundayim dedi ama listede olan kişiler olarak tutmaya çalışıcaz
Aynen öyle. Çünkü 20 tane müşteri "biz liste yazdık" dediği zaman geçerliliği olmuyor.
Sizin kendi aranızda listeye uymanız ve satış açıldığında ortak hareket etmeniz gerekiyor.
Satışı yapacak olan personelin sayısı bellidir. 300 kişi de çullansa işlem yapacak 3-5 personel olur.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Bu yazdıklarınızdan mağaza müdürünün haberi vardır diye düşünüyorum. Bize “belki sistem çıkmayabilir” diye belirtti biraz önce :)

Öyle bir durum söz konusu değil. Sistem bugün çıkacak video yayınlanır yayınlanmaz satış olacak. Ancak mağazadaki sıra, işleyiş ve kim kimle arkadaş, kim kimle akraba, kim al-satçı, kim ürünü bugün alıp yarın ihtiyacı olmadığı halde kâr etmek için satacak bilmiyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sarı sitede saat 17.30 u beklemek gitmekten daha mantıklı gibi. 1-2 Kişi yararlanır en azından.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Sarı sitede saat 17.30 u beklemek gitmekten daha mantıklı gibi. 1-2 Kişi yararlanır en azından.
Sistemin bileşenlerini ve fiyatını bilmiyorum. Ama konudaki spoilerlara göre çok iyi duruyor.
Stok sayısının çok az olması ve sistemin ilgi görmesinden dolayı al-sat tayfa en az +4.000 TL ekleyecektir.

ceki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Arkadaşlar yoldayım da anlık olarak kaç kişi var bilgilendirebilir misiniz?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
GENÇLER LİSTEYE GÖRE İLERLENECEK 38 KİŞİ OLDU 50 DEN SONRA GELEN ALAMAZ AMA ÇIKANLAR OLUYOR ARADA ŞİMDİDEN GELİN YERİNİZİ ALIN

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Beyler liste sırası var da sıradaki adamlar arasında itopya biz sıraya göre alırız tek kasadan sıra güvenliği sizden dedi

firsatgamingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Buraya gelip adınızı yazdırmaniz gerekiyor ona göre sıra yapacağız. Listede yazan sayı 38 hala 12 kişilik yer mevcut ama gelmeyen çıkan olabilir

Ekli dosyalar

• 16653138569591462988227048461210.jpg
    16653138569591462988227048461210.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 67
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri