- Tepki
- 1,874
Evet testler 2k da yapılabilirdi.Testler neden 1080P'de yapıldı? Darboğaz olmaz mı? O kartın hakkı en az 2K değil mi? Kafam karıştı. @OceanLaB
Evet testler 2k da yapılabilirdi.Testler neden 1080P'de yapıldı? Darboğaz olmaz mı? O kartın hakkı en az 2K değil mi? Kafam karıştı. @OceanLaB
İncelediğini itopya çalışanları evde beklemiştir incelesinde alalım gidelim diyeHocayı 3 taraftan kuşatalım da incelediğini bize satsın. Efsane olmuş. Gerçekten EFSANE.
Böylesi daha iyi. Eminim ki online stok olsaydı al-sat tayfa çoktan çökerdi.Çıkarılan sistem çok iyi bu bir kenara, ama Anadolu'dan belki de yola çıkıp bu sistem için gelenler oldu velev ki alamadılar ki stok az bu normal. Ben onları düşünüyorum. Yani 50 stoğun hadi 10 tanesini online'da satsa en azından bizler derdik ki almak çok zor ama bir şansımızı deneyelim online'da diye. 1000 stok da koysan yine yetmeyecek, bu bir gerçek. Söylemek istediğim çok başka.
Tarım alanlarına bozuk yerlere mi yerleşsin insanlar ? Senin düşüncen saçma. Her şeyin merkezi İstanbul'dur. Bence başkent bile İstanbul olmalıydı. Çoğunluk orada olduğundan her etkinliğin orada olması da mantıklı olandır.Neye göre merkez? Türkiye'nin merkezi Ankara mesela. Oraya da bir özellik atfedilebilir. 6'da 5 için üvey evlat muamelesi yapılırsa Anadolu'da ne üretici kalır ne de metropollerde kiralanacak dahi ev bulunabilir. İstanbul'u cazibe merkezi yaptıkları için zaten böyle nüfus dengesizlikleri var. Hala da bu kafa yapısı devam ediyor, ne yazık ki.
Şimdi al-sat yapan olmayacak yani? Sarı siteyi izlemeye aldım meraktan bakalım kaç tane düşecek.Böylesi daha iyi. Eminim ki online stok olsaydı al-sat tayfa çoktan çökerdi.
Ben de isterim herkesin işi görülsün, kimse mağdur olmasın. Ama şartlar belli.
İlla ki olacaktır.Şimdi al-sat yapan olmayacak yani? Sarı siteyi izlemeye aldım meraktan bakalım kaç tane düşecek.
Hitabetimi hep düzgün tutmaya çalıştım, aynısını beklerim. Coğrafya bilginden şüpheliyim dostum. Peki yığılsın herkes İstanbul'a.Tarım alanlarına bozuk yerlere mi yerleşsin insanlar ? Senin düşüncen saçma. Her şeyin merkezi İstanbul'dur. Bence başkent bile İstanbul olmalıydı. Çoğunluk orada olduğundan her etkinliğin orada olması da mantıklı olandır.
Zamanında ankaraya özel mağaza açılışında gene sistem yapıldı millet geceden kuyruğa girdi itopya karına bakar gidipde bayburta dükkan açıp bu sistemi oraya vericek değilNeye göre merkez? Türkiye'nin merkezi Ankara mesela. Oraya da bir özellik atfedilebilir. 6'da 5 için üvey evlat muamelesi yapılırsa Anadolu'da ne üretici kalır ne de metropollerde kiralanacak dahi ev bulunabilir. İstanbul'u cazibe merkezi yaptıkları için zaten böyle nüfus dengesizlikleri var. Hala da bu kafa yapısı devam ediyor, ne yazık ki.
Yok sıra fazla vardı zaten.Kalmış mıdır acaba
Her şeyden önce İstanbul'un nüfusu fazla en mantıklısı bu tür mağazaları İstanbula açmak gidip Hakkari'ye mağaza açmak mantıksız olur. Ama başkent konusunda haksızsınız başkent nüfusa, sanayiye vs onlara göre seçilmiyor.Tarım alanlarına bozuk yerlere mi yerleşsin insanlar ? Senin düşüncen saçma. Her şeyin merkezi İstanbul'dur. Bence başkent bile İstanbul olmalıydı. Çoğunluk orada olduğundan her etkinliğin orada olması da mantıklı olandır.
O zaman Vatan(veya diğer teknoloji mağazaları) enayilik etmiş desene. Kalsalarmış İstanbul'da ve Ankara'da.Zamanında ankaraya özel mağaza açılışında gene sistem yapıldı millet geceden kuyruğa girdi itopya karına bakar gidipde bayburta dükkan açıp bu sistemi oraya vericek değil
Sana bir şey diyeyim mi bunları o gün orada bulunan yayıncıların fanı almadıysa çoğunu al-satçılar almıştır adamlarda para var zaten bu işi yapıyor, fakir fukara değil ki online dan sistem kovalasınİlla ki olacaktır.
Ama onlinedaki tüm stokları al-sat yapanların alması yerine, bu şekilde daha az olacaktır.
Umarım ihtiyacı olanlar almıştır.Sana bir şey diyeyim mi bunları o gün orada bulunan yayıncıların fanı almadıysa çoğunu al-satçılar almıştır adamlarda para var zaten bu işi yapıyor, fakir fukara değil ki online dan sistem kovalasın![]()
Vatan genel kitleye hitap eden bir firma beyaz eşyada satıyor itopya öyle değil genç kesimin ve paranın olduğu kesime bakarO zaman Vatan(veya diğer teknoloji mağazaları) enayilik etmiş desene. Kalsalarmış İstanbul'da ve Ankara'da.
Değiştirmişler mi yani sistemi?Ablamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
Herkesin hakkı neyse o abi keşke sıra uzun olsaymışda çıkanlar bidaha alamasaymış 3080li sistem bulmuşsun 17k ya dua ediceğine adam şeylisini arıyor böyle insanlarada uyuz oluyorumAblamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
Dostum ablan hala oradaysa sorsana stok var mı lütfenAblamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.