Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hitabetimi hep düzgün tutmaya çalıştım, aynısını beklerim. Coğrafya bilginden şüpheliyim dostum. Peki yığılsın herkes İstanbul'a.
İç anadolu çöl gibi düzlük ve neredeyse her yerinde tarım yapılıyor bu yanlış bir şey değil. Şehir merkezleri küçük yaşayanları az. Ne bekliyorsun anlamadım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Her şeyden önce İstanbul'un nüfusu fazla en mantıklısı bu tür mağazaları İstanbula açmak gidip Hakkari'ye mağaza açmak mantıksız olur. Ama başkent konusunda haksızsınız başkent nüfusa, sanayiye vs onlara göre seçilmiyor.
Nüfusa bakmadım zaten. İstanbul Türkiye'dir ama Ankara Türkiye değildir. Başkent ama onun dışında normal şehirler gibi çok büyütecek bir şeyi yok.

Whisper

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Stok kaldı mı acaba ya ona göre akrabayı ikna etmeye çalışacağım

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
İç anadolu çöl gibi düzlük ve neredeyse her yerinde tarım yapılıyor bu yanlış bir şey değil. Şehir merkezleri küçük yaşayanları az. Ne bekliyorsun anlamadım.
Dubai de çöl ama ne halde. Bu bakış açısı doğru değil bence. Türkiye'nin her yerinde bulundum coğrafya bilgime de güvenirim. Yaşadığım yerde de her taraf meyve sebze bahçeleri iken her geçen gün imara açılıyor ve tarım alanları azalıyor. İnsanlar bu taraflara göç etmeye mahkum bırakılıyor ve hala bu bilince sahip olmayanlara üzülüyorum. Neyse bu münazaranın ortamı burası değil belli ki. Herkesten aynı bilinci beklemek yanlışmış.

ridvancavus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Değiştirmişler mi yani sistemi?
Benim sıram (yani ablamın sırası) 23. Kasadaki görevli telefonu alıp bana "ekran kartlarını random veriyoruz, size de Gaming OC model denk geldi." dedi. Ben de "Taner Bey videoda kartlar sırasıyla dağıtılacak dedi, neden random veriyorsunuz?" diye sordum. Hakkaniyetli olarak sırasıyla verilmesi gerekiyorken İtopya sanırım işine gelen kartı veriyor.

Görevli bana "Sizin sıranız 23'dü ama 4-5 kişi Vision model denk geldiği için almaktan vazgeçti." dedi. 5 değil, 10 kişi bile sıradan çıksa ben 13. sıraya denk geliyorum ve ilk 12 kart stoğu Ventus. Daha sonra 19 stokla ilk Vision ekran kartı bana denk geliyor. Her olasılıkta sıra olarak bana Vision geliyor fakat görevli birilerine kıyak mı geçiyor yoksa daha az tercih edilen modelleri mi veriyorlar (sonuçta firma ve kârını düşünür normal olarak.) bilmiyorum. Görevliye sırayla verilecekti diye biliyorum neden random veriyorsunuz dedim, daha fazla konuşmadı ve telefonu ablama geri verdi. Ablam da "yavrum ben alayım bunu boş ver." dedi. Tamam dedim ama bu durumdan hiç memnun değilim. YouTube videosunun açıklama kısmında baştan aşağı doğru sıraya doğru kartların dağıtılması gerekirdi.

Ayrıca sistemi asla demonte teslim etmediklerini, montajlı bir şekilde teslim edileceğini söylediler. +100₺'da montaj parası geçirdiler. (Bu sistemi demonte olarak satmıyorlarmış.)

Uzun lafın kısası gönlümde Vision vardı, sıra olarak da Vision geliyordu. Mağduriyetimi bildirmek istiyorum burdan. Eğer gerçekten kurayla şans eseri kart seçiliyorsa satın alacak kişiye, benim hakkım helaldir. Şayet, görevli keyfiyetine göre veriyorsa üzgünüm ama yanlış...

DraGoonMaSterS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Keske Sistemi Yarın'dan itibaren deseydiniz bu sekilde Kimse yararlanamıcakki Sansa Sabah ordaydım öglen işe gitmek zorunda kaldım butun gün orada bekleme sansım olmadı keske Gecerlilik tarihi koysaydınız ne biliyim 10 ekim saat 12 itibari ile alınabilir felan sansıma Dogum Gunumdu yarın aldırcaktım alamıcam bu saatede kalmaz oradakıler almıstır :'( Bi Stok sordurma sansımız olsa bilgimiz olsa gelip alayım dicemde 1 saatlik yol git gel 2 saat

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
içerisi nasıl kalabalık mı daha ?

YamacKocovali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
@OceanLaB Tame abi sabahtan beri orda ayakta bekledim ve itopyanin çok saçma nedenlerinden dolayı sistemi alamadan eve dönüyorum yani şimdi itopya ya ne desem yeridirde allaha havale ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri