hayırlı olsun çok iyi sistem
Forumda takılmadığın belli oluyor. Instagram , Facebook grubu ve forum üzerinden sistemin geleceğine dair şeyler paylaşıldıBi haber etseydiniz sistem gelecek diye boşa para vermezdik boşa forumda takılıyoruz ya
+1Forumda takılmadığın belli oluyor. Instagram , Facebook grubu ve forum üzerinden sistemin geleceğine dair şeyler paylaşıldı![]()
İnstagramda 2 veya 3 tane story atıldıBi haber etseydiniz sistem gelecek diye boşa para vermezdik boşa forumda takılıyoruz ya neyse alanlara h.o
Paylaşıldı gördümde ben aldigimda 4 5 gün sonra paylasildi şöyle efsane sistemler 2 hafta oncedende olsa ufak spoiler hakediyorForumda takılmadığın belli oluyor. Instagram , Facebook grubu ve forum üzerinden sistemin geleceğine dair şeyler paylaşıldı![]()
2 Hafta önceden bilgi verilebileceğini sanmıyorum çünkü sistemler 2 hafta önceden hazırlanma aşamasında oluyor , ayarlanıp ayarlanamayacağı belli oluyor. Kimse keyfine göre bir şey belirtmiyor.Paylaşıldı gördümde ben aldigimda 4 5 gün sonra paylasildi şöyle efsane sistemler 2 hafta oncedende olsa ufak spoiler hakediyor
nasıl bedava ya ben alamıyorum :mükemmel fiyat bedava
Yanlış anlamayın ama kimseyi forumda zorla tutmuyoruz. Sürekli bu şekilde devam eden bir sistemin de değişeceğini sanmıyorum.Bence forumun amacı önceden öğrenmek birazda böyle bi sistem fp sistem gelme ihtimali var diye söylenebilir neyse iş işten gecti forumda durmaninda tek avantaji fiyat oldu
Siparişiniz Başarıyla Oluşturuldu!
ALdık bakalım hayırlısı olsun
ben boş yapmıyorum önce üslubunu düzelt(....) karşındaki insanlar yalan mı söylüyor????Dostum boş yapıyorsun
Denemeye devam edin yarım saat sonra bile sistemi alabilecek insanlar çıkacak ben uğraşma ya çalışmayacağım çünkü