- Tepki
- 0
İşlemcisi 12400f kadar olmayacaksa ve ekran kartı aralarında 3060 la çok bir fark olmiyacaksa işlemci kaybı yaşayacağıma ben de alırım o zaman siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Ekran kartı 3060Tİ ile 3070 arasında. Az fark değil bence. İşlemcisi de 5600 olursa 12400F ile neredeyse denk sayılır ve almak daha mantıklı olur. İşlemcisi 5500 gelse bile fiyatı daha ucuz ve parça kalitesi daha iyi olursa yine tercih edilir.İşlemcisi 12400f kadar olmayacaksa ve ekran kartı aralarında 3060 la çok bir fark olmiyacaksa işlemci kaybı yaşayacağıma ben de alırım o zaman siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Bence 13k civarlarında çıkar. 12-14K arası gibi.13k üstünde çıkar dimi gençler bi sistem alamadık ya okul açıldı aga napıcam ben
En az 14k olur bence.Bence 13k civarlarında çıkar. 12-14K arası gibi.
ben şahsen nvidia tercih ederim ama cidden aylardır bekliyorum ve hepsini kaçırdım artık önüme geleni alacağım bıktım yaBence 13k civarlarında çıkar. 12-14K arası gibi.
Bütçeniz 15k ya çıkarmı? Klavye maus ve kulaklıkdan kıssanız?ben şahsen nvidia tercih ederim ama cidden aylardır bekliyorum ve hepsini kaçırdım artık önüme geleni alacağım bıktım ya
6650XT sistem abartı bir indirim olmadan 14.5K ya çıktı. Bu sistem benim tahminimce daha ucuz olabilir çünkü DA öyle deli gibi indirim paylaşmadı. 1500TL İndirim yapıldı ve inceleme gerçekleşti.En az 14k olur bence.
Onu bende gördüm yakında yeni F/P sistemler çıkacak diye hikayede paylaşmışlardı ama smokin olsa bir ihtimal söylerlerdi bence.pckolikten çıkabilir sistem instagram hesabında pckolik pchocamıza bir smokin daha giydiricez yakında demişti
Ekipman parasını şuan düşünmüyorum zaten benim genel bütçem 13-14k arası bunun monitörü var desen oldu mu sana 16k bilmiyorum bakcaz artık umarım herkes memnun olurBütçeniz 15k ya çıkarmı? Klavye maus ve kulaklıkdan kıssanız?
Smokin muhabbeti nedir ? yeni olduğum için bilmiyorumda.Onu bende gördüm yakında yeni F/P sistemler çıkacak diye hikayede paylaşmışlardı ama smokin olsa bir ihtimal söylerlerdi bence.
fiyat performansın dibi anlamına geliyorSmokin muhabbeti nedir ? yeni olduğum için bilmiyorumda.
Taner hocam smokin giydiyse sistem gerçek anlamda çok ucuz oluyor , genelde eşi benzeri olmuyor.Smokin muhabbeti nedir ? yeni olduğum için bilmiyorumda.
Ona engel olmak çok zor işte. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sahibinden satanlardan birinin tanıdığı DA forumda yazmıştı robot falan var 10 tane alıyorlar diye. Gerçek mi bilmiyorum ama eğer öyleyse çok can sıkıcı.al-satcilardan ziyade ihtiyaci olanlar alabilir umarim. daha kargoya verilmeden 5000 tl uzerine koyup satmaya calisan firsatcilar sayesinde gercekten ihtiyaci olan insanlar faydalanamiyor.
cikabilmesi muhtemel yerlerden onceden hesap acip, adres bilgileri girmek faydali olabilirüye olmadığımız yerlerden çıkıyor en azından nerden çıkacağını bilsek üye girişi yapılmış halde şansımızı denerdik
1000 tl kar için alsatçılar dadanıyor sistemlere kendileride satamıyor ekran kartını çıkarıp öyle satmaya çalışıyorlar...