Yeni Sistem BUGÜN Çıkacak!!

dogandogancay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemcisi 12400f kadar olmayacaksa ve ekran kartı aralarında 3060 la çok bir fark olmiyacaksa işlemci kaybı yaşayacağıma ben de alırım o zaman siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İşlemcisi 12400f kadar olmayacaksa ve ekran kartı aralarında 3060 la çok bir fark olmiyacaksa işlemci kaybı yaşayacağıma ben de alırım o zaman siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Ekran kartı 3060Tİ ile 3070 arasında. Az fark değil bence. İşlemcisi de 5600 olursa 12400F ile neredeyse denk sayılır ve almak daha mantıklı olur. İşlemcisi 5500 gelse bile fiyatı daha ucuz ve parça kalitesi daha iyi olursa yine tercih edilir.

ByZeyd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
13k üstünde çıkar dimi gençler bi sistem alamadık ya okul açıldı aga napıcam ben

JohnWayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
rx6700 ile gelirse ki büyük ihtimal öyle olucak umarım rx6700xt veya rx6750xt özelleştirmeleri açık olur.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
ben şahsen nvidia tercih ederim ama cidden aylardır bekliyorum ve hepsini kaçırdım artık önüme geleni alacağım bıktım ya
Bütçeniz 15k ya çıkarmı? Klavye maus ve kulaklıkdan kıssanız?

xoey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
pckolikten çıkabilir sistem instagram hesabında pckolik pchocamıza bir smokin daha giydiricez yakında demişti

ByZeyd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Bütçeniz 15k ya çıkarmı? Klavye maus ve kulaklıkdan kıssanız?
Ekipman parasını şuan düşünmüyorum zaten benim genel bütçem 13-14k arası bunun monitörü var desen oldu mu sana 16k bilmiyorum bakcaz artık umarım herkes memnun olur

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Tahminim Sinerji Bilgisayar ve 14K fiyat ile RX 6650 veya 6700 ekran kartlı bir sistem olacaktır.

burakhatipoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
al-satcilardan ziyade ihtiyaci olanlar alabilir umarim. daha kargoya verilmeden 5000 tl uzerine koyup satmaya calisan firsatcilar sayesinde gercekten ihtiyaci olan insanlar faydalanamiyor.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
al-satcilardan ziyade ihtiyaci olanlar alabilir umarim. daha kargoya verilmeden 5000 tl uzerine koyup satmaya calisan firsatcilar sayesinde gercekten ihtiyaci olan insanlar faydalanamiyor.
Ona engel olmak çok zor işte. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sahibinden satanlardan birinin tanıdığı DA forumda yazmıştı robot falan var 10 tane alıyorlar diye. Gerçek mi bilmiyorum ama eğer öyleyse çok can sıkıcı.

bonusflash

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
üye olmadığımız yerlerden çıkıyor en azından nerden çıkacağını bilsek üye girişi yapılmış halde şansımızı denerdik

1000 tl kar için alsatçılar dadanıyor sistemlere kendileride satamıyor ekran kartını çıkarıp öyle satmaya çalışıyorlar...

burakhatipoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
üye olmadığımız yerlerden çıkıyor en azından nerden çıkacağını bilsek üye girişi yapılmış halde şansımızı denerdik

1000 tl kar için alsatçılar dadanıyor sistemlere kendileride satamıyor ekran kartını çıkarıp öyle satmaya çalışıyorlar...
cikabilmesi muhtemel yerlerden onceden hesap acip, adres bilgileri girmek faydali olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri