Sistemi açtım hdmi kablosuyla bağladım ama herhangi bir görüntü gelmiyor. @Kürşat Kütükçü Hocam müsaitseniz baksak bi 
Biraz yoğunum sistem analizleri yapıyorum ama biterse elimden geleni yapacağım biraz sürer amaSistemi açtım hdmi kablosuyla bağladım ama herhangi bir görüntü gelmiyor. @Kürşat Kütükçü Hocam müsaitseniz baksak bi![]()
Palit 4070 TiSistem parçaları nedir ?
Ana kart üzerinde herhangi bir beyaz ışık yanıyor mu yani VGA ışığı ?Sistemi açtım hdmi kablosuyla bağladım ama herhangi bir görüntü gelmiyor. @Kürşat Kütükçü Hocam müsaitseniz baksak bi![]()
Dediğim kırmızı ışıklar yanıyorAna kart üzerinde herhangi bir beyaz ışık yanıyor mu yani VGA ışığı ?
Kabloyu ekran kartı’na bağladınız değil mi ? Tekrar kontrol et kablo vesayre temassızlık olabili bir yerdeDediğim kırmızı ışıklar yanıyor
Şimdi işim bitti knka ya kusura bakma bende onu dicektim ramlerin yerini değiş veya 2/4 e takmadiysan oraya tak dicektim eline sağlıkRamlerin yerini değiştirdim açıldı teşekkürler hepinize yine de
Şimdi işim bitti knka ya kusura bakma bende onu dicektim ramlerin yerini değiş veya 2/4 e takmadiysan oraya tak dicektim eline sağlık
Bağlantı kesinlikle ya yanlış ya da sıvı soğutmanin montajı tam olmadı kim yaptı kasanın montajınıHocam şimdi başka bir sorun var yaİşlemci boşta 87 dereceleri görüyor. Soğutucunun fanları vs çalışıyor ama anlamadım bir terslik var.
Kendim yaptım bir ucu cpu fana diğer ucu cpu fan 2 ye bağladım aslındaBağlantı kesinlikle ya yanlış ya da sıvı soğutmanin montajı tam olmadı kim yaptı kasanın montajını
Yanlış pump fan ayrı olacak Sokete bağlı pompa dan çıkan kablo diğer fan kabloları ikisi tek kablo olacak şekilde dönüştürücü çıkar kutudan onu direk CPU fana takacaksinizKendim yaptım bir ucu cpu fana diğer ucu cpu fan 2 ye bağladım aslında![]()
Tamam bir ucu direkt cpu fana diğeri de dönüştürücüyle cpu fan2 ye bağladım zatenYanlış pump fan ayrı olacak Sokete bağlı pompa dan çıkan kablo diğer fan kabloları ikisi tek kablo olacak şekilde dönüştürücü çıkar kutudan onu direk CPU fana takacaksiniz
Kitapçıkta ne yazıyorsa aynı şekilde yapıyorum olmuyor çıldıracağımMontajında sorun var büyük ihtimalle boşta 87 çok çok kötü. Söküp bir kontrol edin.
Tamam bir ucu direkt cpu fana diğeri de dönüştürücüyle cpu fan2 ye bağladım zaten
Pump fan soketine bağlantı yaptın mı baksanaTamam bir ucu direkt cpu fana diğeri de dönüştürücüyle cpu fan2 ye bağladım zaten
Pump fan soketine bağlantı yaptın mı baksana
Hocam farklı bi gariplik var ya. Yerleri değiştim 65'e indi. Şimdi soğutucuyu çıkarıp tekrar sağlam monte ettim şimdi boşta 52 dercePump fan soketine bağlantı yaptın mı baksana
Montajda sıkıntı var büyük ihtimalle yerlerini değiştim ile olmuyor bağlantıları doğru yapman lazım pump fana pompa dan gelen kablo takılması gerekiyor o takılı mıHocam farklı bi gariplik var ya. Yerleri değiştim 65'e indi. Şimdi soğutucuyu çıkarıp tekrar sağlam monte ettim şimdi boşta 52 derce