Dertleşelim mi?

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
3 hafta sonra okulum açılacak ve onların içinde hocaları dinlemeye çalışacağım. Kendilerine hayrları yok birde bize zararları oluyor , 10 yaşında gibi : D Derste susmuyorlar. Neyse inşallah günde 8 saat onların yanında onlara benzemem :D . Çevre önemli.
la meraktan soruyorum sizin yaş grubunda lisede ateizm deizm çok var mı normal mi merak ettim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
la meraktan soruyorum sizin yaş grubunda lisede ateizm deizm çok var mı normal mi merak ettim
Bizim sınıf/okul dakilerin tartışma seviyesi düşük olduğundan bu tarz şeyler pek duymadım ama çok vardır diye düşünüyorum. İnternette de görüyoruz zaten.

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bizim sınıf/okul dakilerin seviyesi düşük olduğundan bu tarz şeyler pek duymadım ama çok vardır diye düşünüyorum. İnternette de görüyoruz zaten.
bizim lisede geçen sene 12.sınıftım sınıf 27 kişi 9 tane müslüman vardı sadece :( üzücü bir durum

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Rakı balık yapalım dedik. Rakı vardı hadi balığın fiyatını geçtim.

5 limon
Marul
Roko
4 adet mor soğan

45 tl yahu 45 tl.. Ot bu ya ot ot..

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Rakı balık yapalım dedik. Rakı vardı hadi balığın fiyatını geçtim.

5 limon
Marul
Roko
4 adet mor soğan

45 tl yahu 45 tl.. Ot bu ya ot ot..
Bazı yerlerde roka diyorlar bazen roko doğrusu nedir ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
bizim lisede geçen sene 12.sınıftım sınıf 27 kişi 9 tane müslüman vardı sadece :( üzücü bir durum
İnsanların dini ile ilgilenmemek lazım. Şaşırtıcı biraz aslında ama biz inanalım yeter .

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İnsanların dini ile ilgilenmemek lazım. Şaşırtıcı biraz aslında ama biz inanalım yeter .
kanka benim gram umrumda değil arkadaş çevrem full ateist deist tek müslüman benim :) çevrem geniş o konuda hristiyan arkadaşım çok yaşadığım yerden dolayı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
kanka benim gram umrumda değil arkadaş çevrem full ateist deist tek müslüman benim :) çevrem geniş o konuda hristiyan arkadaşım çok yaşadığım yerden dolayı
Ne güzel hocam :D . Onlarla din konusunu tartışmak eğlenceli olur.

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Belki maddi ve ailesel durumlarımdan dolayı aşırı rahat bir genclik geçirdim sıkıldım napsam dediğim bile çok az oldu bunun sebebi kendimi biliyordum ne canımı sıkar ne sıkmaz diye 22 yaşıma giricem kasımda hiç yaşamadım bunları ailemden ayrı yaşamama rağmen sizlerin 15-18 arası yaşlarda bunları yaşamanız saçmalık resmen ülkenin durumu iyi değil orası doğru ama yapicak bir şey yok demek kaçmaktan başka bir şey değil spor yap gez dolas illa arkadaşın olmak zorunda değil PC başında oturup duran birinin arkadaşı olmamak zaten doğal

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ne güzel hocam :D . Onlarla din konusunu tartışmak eğlenceli olur.
baya oluyor hristiyan ateist deist müslüman 5 yakın arkadaşız baya iyi sohbet dönüyor tabiki dine küfür etmeden az kaldı ama ateist arkadaşımı tanrıya inandıracağım gibi

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kendi eğlencenizi kendiniz bulucaksınız PC'n mi yok calisican alican fiyatı mi yüksek biriktir daha sonra al hedefin varsa ne fiyatını ne çalıştığın zamanı onemsemezsin zaten yanlış anlamayın ama doğru bunlar ailen alicam alicam diyorsa ona ayiricak paraları yoktur daha önemli şeyler vardır kendin bir yolunu bulucan o zaman etrafta bir suru 15 yaşında genç çalışıyor ena-i mi onlar da çalışıyor hayır

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Belki maddi ve ailesel durumlarımdan dolayı aşırı rahat bir genclik geçirdim sıkıldım napsam dediğim bile çok az oldu bunun sebebi kendimi biliyordum ne canımı sıkar ne sıkmaz diye 22 yaşıma giricem kasımda hiç yaşamadım bunları ailemden ayrı yaşamama rağmen sizlerin 15-18 arası yaşlarda bunları yaşamanız saçmalık resmen ülkenin durumu iyi değil orası doğru ama yapicak bir şey yok demek kaçmaktan başka bir şey değil spor yap gez dolas illa arkadaşın olmak zorunda değil PC başında oturup duran birinin arkadaşı olmamak zaten doğal
Hocam gez dolaş diyorsunuz güzelde , arkadaş olmadan biraz zor sanki (kafa dengi , benim uğraştığım şeylerle ilgilenen bir insandan bahsediyorum arkadaş derken). Spor olarak da futbola gidiyorum zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri