- Tepki
- 1,874
Evet , ama kendime güveniyorum. Onlara benzemeyeceğimÇevrendeki 5 kişinin ortalamasının diye bir söz var.
Evet , ama kendime güveniyorum. Onlara benzemeyeceğimÇevrendeki 5 kişinin ortalamasının diye bir söz var.
Yürü be ! Kim tutar seni?Evet , ama kendime güveniyorum. Onlara benzemeyeceğim.
la meraktan soruyorum sizin yaş grubunda lisede ateizm deizm çok var mı normal mi merak ettim3 hafta sonra okulum açılacak ve onların içinde hocaları dinlemeye çalışacağım. Kendilerine hayrları yok birde bize zararları oluyor , 10 yaşında gibi : D Derste susmuyorlar. Neyse inşallah günde 8 saat onların yanında onlara benzemem. Çevre önemli.
Bizim sınıf/okul dakilerin tartışma seviyesi düşük olduğundan bu tarz şeyler pek duymadım ama çok vardır diye düşünüyorum. İnternette de görüyoruz zaten.la meraktan soruyorum sizin yaş grubunda lisede ateizm deizm çok var mı normal mi merak ettim
bizim lisede geçen sene 12.sınıftım sınıf 27 kişi 9 tane müslüman vardı sadeceBizim sınıf/okul dakilerin seviyesi düşük olduğundan bu tarz şeyler pek duymadım ama çok vardır diye düşünüyorum. İnternette de görüyoruz zaten.
Bazı yerlerde roka diyorlar bazen roko doğrusu nedir ?Rakı balık yapalım dedik. Rakı vardı hadi balığın fiyatını geçtim.
5 limon
Marul
Roko
4 adet mor soğan
45 tl yahu 45 tl.. Ot bu ya ot ot..
Eskişehir de müslüman yokla meraktan soruyorum sizin yaş grubunda lisede ateizm deizm çok var mı normal mi merak ettim
İnsanların dini ile ilgilenmemek lazım. Şaşırtıcı biraz aslında ama biz inanalım yeter .bizim lisede geçen sene 12.sınıftım sınıf 27 kişi 9 tane müslüman vardı sadeceüzücü bir durum
KdofncıslfkldmfncEskişehir de müslüman yokHani üniversite için yazılır ya İzmir falan , burası da öyle. Tercih edeni çok müslümanı yok.
Belki gençleri bıktırmışlardır. Kıyamet alametide olabilir.İnsanların dini ile ilgilenmemek lazım. Şaşırtıcı biraz aslında ama biz inanalım yeter .
kanka benim gram umrumda değil arkadaş çevrem full ateist deist tek müslüman benimİnsanların dini ile ilgilenmemek lazım. Şaşırtıcı biraz aslında ama biz inanalım yeter .
Ne güzel hocamkanka benim gram umrumda değil arkadaş çevrem full ateist deist tek müslüman benimçevrem geniş o konuda hristiyan arkadaşım çok yaşadığım yerden dolayı
İzmir'de adam akıllı üni yok.Kdofncıslfkldmfnc
Ankara da güzel üniler var ama. Hacettepe ve gazi ünileri çok iyi. Ama ben itü istiyorum inşallah.İzmir'de adam akıllı üni yok.
Arkın abisi Hacettepe oluyor baya iyiAnkara da güzel üniler var ama. Hacettepe ve gazi ünileri çok iyi. Ama ben itü istiyorum inşallah.
baya oluyor hristiyan ateist deist müslüman 5 yakın arkadaşız baya iyi sohbet dönüyor tabiki dine küfür etmeden az kaldı ama ateist arkadaşımı tanrıya inandıracağım gibiNe güzel hocam. Onlarla din konusunu tartışmak eğlenceli olur.
Hocam gez dolaş diyorsunuz güzelde , arkadaş olmadan biraz zor sanki (kafa dengi , benim uğraştığım şeylerle ilgilenen bir insandan bahsediyorum arkadaş derken). Spor olarak da futbola gidiyorum zaten.Belki maddi ve ailesel durumlarımdan dolayı aşırı rahat bir genclik geçirdim sıkıldım napsam dediğim bile çok az oldu bunun sebebi kendimi biliyordum ne canımı sıkar ne sıkmaz diye 22 yaşıma giricem kasımda hiç yaşamadım bunları ailemden ayrı yaşamama rağmen sizlerin 15-18 arası yaşlarda bunları yaşamanız saçmalık resmen ülkenin durumu iyi değil orası doğru ama yapicak bir şey yok demek kaçmaktan başka bir şey değil spor yap gez dolas illa arkadaşın olmak zorunda değil PC başında oturup duran birinin arkadaşı olmamak zaten doğal