Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Genelde yardım eden belirli kişiler var. Sayısı çok fazla değil.
Katılıyorum. 3 aydır forumdayım aktif olarak yardım ediyorum, 1 yıl uzun bir süre. Şuan belirli kişilerde 1 yıllık değildir. Önemli olan kişinin ne kadar yardım ettiği bence.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yakın zamanda pc almasaydım geceden kapının önünde beklerdim çadıra gerek de yok uyumazdım. Ben böyle düşünüyorsam alma hayalleri kurmayın kavga bile çıkabilir orda. Bence sistemi pc hocası çıkardığı için bu forumda nicki olan en az 1 yıldır üye olan aktif olan vs almalı. Yoksa sistemi duymayan kalmamıştır zaten alakası olmayan da gidip alacak. Akrabaları da sıraya sokarlar toptan temizlik
1 yıl dışında çok haklısınız.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Max 2 kişi alırdı. Bence 2 ay, 1000-1500 mesaj, paylaşımcı üye ve üstü kişilere 4-5 tane stok ayrılmalı.

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Benim kafama bir şey takıldı. Diyelim ki saat 10 givi orda olduk 17.30a kadar orada mı bekleyeceğiz diyelim ki bekledik alım mantığı nasıl olucak sonradan gelen biri alırsa nasıl olucak

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Benim kafama bir şey takıldı. Diyelim ki saat 10 givi orda olduk 17.30a kadar orada mı bekleyeceğiz diyelim ki bekledik alım mantığı nasıl olucak sonradan gelen biri alırsa nasıl olucak
Sıra olur. Sonradan geleni önünüze geçirmezseniz alamaz diye düşünüyorum. Almak isteyenler erkenden geleceğinden almak istiyorsanız garanti olsun diye sizin de erken gelip sistem çıkana kadar beklemeniz gerekir.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
@OceanLaB Hocam yine de smokin giyip biz mutlu etseniz ?
Eğer kaliteli sistem yapıyorsanız o smokin de sizin hakkınızdır(!)

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Sıra olur. Sonradan geleni önünüze geçirmezseniz alamaz diye düşünüyorum. Almak isteyenler erkenden geleceğinden almak istiyorsanız garanti olsun diye sizin de erken gelip sistem çıkana kadar beklemeniz gerekir.
Desene hocam sabahtan akşama kadar ayakta durucaz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Çok yazık :/ .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri