Genelde yardım eden belirli kişiler var. Sayısı çok fazla değil.Ben yeni keşfettim burayı sağ olsun herkeste yardım etti
Genelde yardım eden belirli kişiler var. Sayısı çok fazla değil.Ben yeni keşfettim burayı sağ olsun herkeste yardım etti
Katılıyorum. 3 aydır forumdayım aktif olarak yardım ediyorum, 1 yıl uzun bir süre. Şuan belirli kişilerde 1 yıllık değildir. Önemli olan kişinin ne kadar yardım ettiği bence.Genelde yardım eden belirli kişiler var. Sayısı çok fazla değil.
1 yıl dışında çok haklısınız.Yakın zamanda pc almasaydım geceden kapının önünde beklerdim çadıra gerek de yok uyumazdım. Ben böyle düşünüyorsam alma hayalleri kurmayın kavga bile çıkabilir orda. Bence sistemi pc hocası çıkardığı için bu forumda nicki olan en az 1 yıldır üye olan aktif olan vs almalı. Yoksa sistemi duymayan kalmamıştır zaten alakası olmayan da gidip alacak. Akrabaları da sıraya sokarlar toptan temizlik
Foruma çok aşina değilim 1 aydır buradayım 1 yıl fazla olmuş olabilir1 yıl dışında çok haklısınız.
Ben bile 1 yıldır forumda değilim. 1 Yıl şartı olsa çok az kişi değerlendirebilir , belkide hiç kimse alamaz.Foruma çok aşina değilim 1 aydır buradayım 1 yıl fazla olmuş olabilir
Sıra olur. Sonradan geleni önünüze geçirmezseniz alamaz diye düşünüyorum. Almak isteyenler erkenden geleceğinden almak istiyorsanız garanti olsun diye sizin de erken gelip sistem çıkana kadar beklemeniz gerekir.Benim kafama bir şey takıldı. Diyelim ki saat 10 givi orda olduk 17.30a kadar orada mı bekleyeceğiz diyelim ki bekledik alım mantığı nasıl olucak sonradan gelen biri alırsa nasıl olucak
Desene hocam sabahtan akşama kadar ayakta durucazSıra olur. Sonradan geleni önünüze geçirmezseniz alamaz diye düşünüyorum. Almak isteyenler erkenden geleceğinden almak istiyorsanız garanti olsun diye sizin de erken gelip sistem çıkana kadar beklemeniz gerekir.
Bence net sırada kavga çıkacakDesene hocam sabahtan akşama kadar ayakta durucaz
Hocam niye kavga çıksın ki herkes kendi sırasını bilirseBence net sırada kavga çıkacak![]()
![]()
Bu ülkede ucuz halı mağazası açılışında birbirini ezenlerle alakalı haber ararsan dolu.Hocam niye kavga çıksın ki herkes kendi sırasını bilirse
Haklısın o konuda ama avmde görevli filan vardır herhalde. Önlem almaz mı itopyaBu ülkede ucuz halı mağazası açılışında birbirini ezenlerle alakalı haber ararsan dolu.
Bu ülkede ucuz halı mağazası açılışında birbirini ezenlerle alakalı haber ararsan dolu.
Yok artık ya